34. kolo
14.04.2012 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Dorrans vystřelil WBA tři body proti QPR

Mizerná venkovní forma Queens Park Rangers pokračuje. Londýňané získali z posledních jedenácti zápasů mimo svůj stadion jen dva body a stejná vzdálenost je odděluje i od sestupových příček. Wigan i Bolton, tedy týmy, které jsou v bezprostřední blízkosti QPR, mají navíc zápas k dobru; Trotters dokonce dva. West Brom si vítězstvím zajistil pohodlí do posledních kol, o záchranu už se strachovat nemusí.

To svěřenci Marka Hughese budou mít zatraceně těžkou práci, mají sice vše ve svých rukou, ale prostoru pro sbírání bodů je pramálo. Vždyť ve zbývajících čtyřech kolech budou nuceni vyjet na hřiště Chelsea, doma hrají s Tottenhamem - tedy s celky z posledních sil bojujících o Ligu mistrů - a před posledním kolem už budou muset mít prakticky zajištěnou záchranu, na Etihad Stadium je získat body prakticky nemožné.

Ale zpět k utkání. Poměrně líný zápas definitivně probudila až parádní dělovka Grahama Dorranse, který dostal uprostřed hřiště míč od Odemwingieho a z nějakých 27 metrů rozvlnil síť. Skákající Kenny si sice na balón sáhl, ale v cestě za jeho záda mu už zabránit nedokázal - 1:0. Ještě předtím sice zahrozil na jedné straně Zamora a na druhé právě asistent u vedoucí branky Odemwingie, ale bezúspěšně. Robustního Angličana v dresu QPR připravil o gól blokující obránce, africký rychlík pak z úhlu mířil vedle.

V první půli mohl Bobby Zamora vyrovnat ještě dvakrát v rozmezí tří minut. Ke konci poločasu se dostal vynikajícně k hlavičce, která zaplula pár centimetrů vedle tyčky. Krátce nato pak dostal úžasný pas a jeho ránu musel Foster vytahovat pomocí skvělého zákroku.

Druhé dějství patřilo, co se šancí týče, prakticky výhradně West Bromwichi Albion. Jedinou výjimkou byl opět Zamora, který se sice po pěkné akci Taarabta ocitl v dobré šanci, jenže střela mu následně vůbec nesedla. Zato domácí mohli několikrát strhnout výsledek definitivně na svoji stranu. Už deset minut po návratu z kabin napálil tyčku po krásné patičce Odemwingieho Billy Jones. Nedlouho po svém příchodu na hřiště pak potěšil oko diváka sólem Shane Long, ale nakonec ho o míč připravil Clint Hill. Deset minut před koncem ještě z přímého kopu zahrozil Brunt, Kenny tentokrát zasáhl včas.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

zaujimavy zapas to bude

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3 : 0

Reagovat
smazaný uživatel

dost dobry QPR vyhra 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

02 na tiket...a výsledek 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele