13. kolo
26.11.2011 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Latics konečně zabrali, tři body vezou ze Stadium of Light

Hráči Wiganu si mohou konečně oddechnout, od poslední srpnové výhry nad QPR marně čekali na plný bodový zisk - dočkali se až nyní v Sunderlandu. Tři body se Latics mimořádně hodí, v dalších venkovních zápasech totiž budou čelit postupně Arsenalu, Chelsea, Liverpoolu i ManUtd.

Latics šli do utkání s bilancí jediné výhry z posledních dvanácti duelů, na sebevědomí jim potom nepřidala ani situace z osmé minuty, kdy se Sunderland ujal vedení. Bendtnerovu ránu nedokázal Al Habsi udržet, balón se odrazil k Larssonovi, který už měl snadnou práci zaznamenat čtvrtou branku v dresu svého nového zaměstnavatele - 1:0. Hostující brankář se musel činit i nadále, skvělý zákrok musel ukázat minimálně při hlavičce Browna.

Svěřenci Roberta Martineze ze sebe nemohli setřást deku, pod kterou se posledními neúspěšnými výsledky sami dostali, a dlouho to vypadalo z jejich strany na další trápení. I když hráli aktivně a neustále se snažili dostávat do šancí, tak jejich snaha dlouho k ničemu pořádnému nevedla. Od Toho je vysvobodila až nařízená penalta za faul na Mosese, při čemž se provinil právě střelec první branky Larsson. Klíčovou úlohu na sebe vzal Gómez a přesnou střelou srovnal ještě do poločasu krok - 1:1.

Po velmi intenzivním výkonu se po obrátce hosté poněkud zasekli a znovu jakoby jen čekali na úder z milosti, který na sebe nemusel nechat dlouho čekat. Colback našel přesným pasem Richardsona, bývalý středopolař Manchesteru United ovšem z bezprostřední blízkosti neuspěl. Z neurovnané hry obou celků nakonec v nastavení vydolovali kýženou vedoucí branku přece jen Latics. Obrovskou minelu předvedl Westwood v kooperaci s Brownem, toho využil McArthur, který připravil balón Di Santovi, a ten vystřelil pro Wigan konečně tři body - 1:2.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Flamex

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland musí, Wigan si na hrišti soupeře nešktrne 2:0

Reagovat
vanGomm

Sunderland doma poslední tři zápasy vždy remizoval.Takže by mohl mít vybráno.A když vezmu,že Wigan venku nic moc,tak mě tam vychází tip za 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele