37. kolo
06.05.2012 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

QPR přehrálo Stoke a má situaci znovu jenom ve svých rukou

Loftus Road opět potvrdilo své kouzlo a přihrálo Marku Hughesovi a jeho ovečkám veledůležité tři body proti Stoku, jež popravila branka střídajícího Djibrila Cissého. Londýnský celek tak má, stejně jako Wigan, před posledním kolem dvoubodový odstup od hrany ponoru.

Rangers začali s chutí a od první minuty drželi utkání ve své režii. Většina akcí putovala přes, snad už napraveného hříšníka, Adela Taarabta, jenž vinou červené karty v derby s Tottenhamem pak chyběl minulý týden u debaklu na Stamford Bridge. Byl to právě marocký reprezentant, kdo si vzal na svoje bedra rozehrání volného přímého kopu, jenž sice Sörensen dokázal vytěsnit, ale jenom k Bartonovi a bývalý středopolař Newcastlu napálil boční síť hostující svatyně. Ten samý hráč mohl ještě do pauzy svou chybu napravit, hlavou ovšem mířil jenom do Sörensena.

Nic než výhra se v podání domácího mužstva nebrala, zoufalý tlak londýnského celku tak pokračoval i po změně stran. Otevřít skóre mohl po sérii několika šancí hlavičkující Cissé, proti jeho pokusu se ale postavil skvělým reflexivním zákrokem dánský mág a následná dorážka Bartona si pro změnu cestu na určené místo nenašla. Hosté nebyli nebezpeční, z čehož byl zoufalý především Toni Pulis...

Jeho naděje (přál si, aby jeho ovečky pokořili hranici padesáti bodů) poté definitivně zhasnula minutu před koncem: rohový kop prodloužil na vzdálenější tyč Anton Ferdinand a Cissé už měl snadnou práci - 1:0. Akcie Stoku mohl oživit v nastavení Jerome, který vybojoval příležitost pro Crouche, ten ovšem volejem z vápna nedokázal usměrnit mičudu do prostoru branky. QPR tak bude mít proti ManCity vše ve svých rukou.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

taky přeji jezdcům! musíte dát 3 body! jinak je malér...

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 2 pojdme potters

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
miguel bain

hrubas01.02.2012 22:08

Nezapomen si to zapsat do svych statistik, protoze jine nez golove srovnani utocniku rozhodne neexistuje

miguel bain 01.02.2012 22:17

Ty jsi vypatlaný kluku, snad tě to nebolí. Furt si meleš svoje neopodstatněné kraviny. Já nikde netvrdím, že se útočník hodnotí jenom podle statistik, ale když se tady ze Zamory dělá nějaký top útočník, tak vyjádřím svůj názor, za kterým stojí fakta! Na druhou stranu se z kvalitního útočníka, který už má bohužel nějaký věk dělá absolutní troska, ale ten útočník už ti naštěstí snad zavřel hubu. Říkám, že Fulhamu bude líp, protože snad začne hrát něco jiného a hlavně snad s útočníkem co dokáže skorovat, věřím, že čas potvrdí, že jsem měl pravdu. A jak už jsem několikrát psal, což ty sis přes svou zabedněnost asi nevšiml, myslím si, že i Zamorovi bude v QPR líp, když bude moct pracovat na hrotu svým negolovým stylem, zatímco jiní budou skórovat, o to víc pak vynikne i samotný Zamora.

hrubas01.02.2012 14:00

Vsadim se, ze Zamora da vic golu, nez Cisse, Macheda, Campbell a Bothroyd dohromady

Zajímavé sledovat vývoj po třech měsících, kolik toho zvládl Cossé, kolik Zamora a kam se během tě chvilky dokázal s gólovým útokem posunout Fulham

http://www.eurofotbal.cz/clanky/queen-s-park-dotahl-i-prichod-utocnika-zamory-172445/

Reagovat
smazaný uživatel

Yeees !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele