26. kolo
25.02.2012 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Fulham porazil QPR i podruhé, na Loftus Road vyhrál 1:0

Queens Park Rangers sice neinkasovali od Fulhamu ostudný debakl jako na podzim, přesto odcházejí se sklopenou hlavou. Doma v malém západolondýnském derby nevstřelili branku, a tak hostům stačila jediná branka zatím skvěle vyhlížející posily Pavla Pogrebňaka. Domácí debutant Samba Diakité navázal na tradici, dle níž nováčci v dresu QPR vždy patřili v zápase k nejdůležitějším postavám.

Nůžky v západním Londýně se ještě více rozevřely. Queens Park Rangers upadají do ještě větší krize a statistika posledních zápasů nyní vypadá ještě hrozivěji. Z posledních 14 zápasů totiž vyhráli jen jediný a hned desetkrát odešli z hřiště poražení. Nepomohl ani příchod Marka Hughese, pod jehož vedením čtyřikrát z šesti klání prohráli. Dnes v derby proti Fulhamu jim opět zlomila vaz červená karta zimní posily.

Už po sedmi minutách dostal Pavel Pogrebňak dobrý pas za obranu od Dembelého, oklamal kličkou Kennyho a do odkryté svatyně otevřel skóre - 0:1. Už za tři minuty to mohlo být o dvě branky, když Ruiz po rychlém brejku uvolnil Dempseyho, jehož křížná rána jen o kousek minula bránu. Po stejné ose se dostali hosté do šance i po půl hodině hry. Ruiz z volného kopu nadýchaným centrem našel opět Dempseyho, který si však v rozhodující moment nepočínal s míčem příliš obratně a obrana QPR uhasila jiskru odkopem na roh.

Krátce nato se ale oheň problémů na Loftus Road rozhořel naplno. Samba Diakité si při debutu odkroutil třiatřicet minut, pak uviděl za zákrok na Ruize druhou žlutou kartu a pakoval se do sprch. Stejně jako Cissé se Zamorou, kteří v debutu skórovali, se tak zapsal do historie utkání tučným písmem.

Hughesovi svěřenci se ke slovu dostali až ve druhém poločase, přesněji až v jeho pokročilém průběhu. Mackie pronikl po pěkném uvolnění až do pokutového území, jeho křížná rána po zemi těsně minula pravou tyč Schwarzerovy brány. Ještě větší šanci měl sedm minut před koncem Shaun Wright-Phillips, kterého perfektně oslovil Taarabt a drobný křídelník v bezprostřední blízkosti střílel tesně vedle.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak a je to tady !

Chrabrá Hughesova družina vedená zabijákem Bartonem míří do velkého derby. V říjnu se nám první zápas krutě nevydařil. Teď je však únor a my, příznivci jezdců věříme ve vítězství. Tip: 2:1 (Mackie, Zamora - Pogrebňak)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rickroll

Ambition(nebo spíš Am6iti0n) 1-3 Fulham FC (Zamora(nevyhnutelné)-Pogrebnyak,Dempsey 2x)

Fantastická příležitost poslat Hughese se Zamorou do Championship!

I remíza by jim moc nepomohla,mají těžký los.

Tak doufám,že zopakujeme výkon z října(http://cravencottagenewsround.wordpress.com/2011/10/02/fulham-6-0-qpr/),jestli Pogrebnyak zopakuje svůj výkon z debutu proti Stoke,tak je velká šance na výhru.

I kdyby jsme prohráli,nebyl by to konec světa,ani by to nebylo překvapující.Koneckonců,hrajeme VENKU....ale tady prostě věřím ve výhru,zvlášt když se jedná o QPR!

Reagovat
smazaný uživatel

Cottager ?

Reagovat
rickroll

myslíš cottagera z premierleague.cz?tak to já nejsem....

ten má QPR rád

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše mám na mysli Cottager jako fanouška Fulhamu

Reagovat
rickroll

tak to potom jo...

Reagovat
smazaný uživatel

4:1!

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham je nejhorsi venkovni tym, tohle je pro domaci POVINNOST

Reagovat
vanGomm

Londýnské kluby,takže vlastně derby zápas.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
rickroll

OH YEAH!!Double

Málem jsme zase doplatili na Jolovu negativní taktiku při vedení 1-0,ale prostě je to tam!

Myslel jsem si,že Hughes má ambice na Champions League,ne na Championship!

Reagovat
smazaný uživatel

Ach...............ty zimní posily jsou tak temperamentní..................

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele