1. kolo
13.08.2011 16:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Queen's Park Rangers - Bolton Wanderers 0:4

Návrat mezi anglickou elitu fotbalistům Queen's Park Rangers vůbec nevyšel. Před vlastními fanoušky chtěli za každou cenu vybojovat tři body, jenže nakonec Boltonu podlehli jednoznačně 0:4 a odcházeli do kabin se svěšenými hlavami.

Přitom domácí nezačali vůbec špatně. Už ve druhé minutě se radovali z branky, ta však podle očekávání kvůli ofsajdu Campbella nemohla být uznána. Následně naopak řešil manažer Warnock první zásadní problém. Zranění totiž vyřadilo ze hry zkušeného záložník Kierona Dyera, který musel být ihned střídán.

I přes tuto nepříjemnou ztrátu si ale dokázali QPR vypracovat další šanci. Nepříjemně zakončoval Bothroyd, jeho střelu však dokázal na poslední chvíli hlavou odvrátit obránce Steinsson. Bolton sice držel míč častěji na svých kopačkách, jenže ani to k ničemu kloudnému nevedlo. Po půlhodině hry dal o sobě vědět také klíčový záložník domácích Adel Taarabt. Jeho zakončení mělo sice myšlenku, postrádalo však přesnost.

Nakonec to byl Bolton, který se dostal do vedení jako první. Mezi střelce se zapsal Gary Cahill. Anglický zadák z hranice šestnáctky poslal míč neomylně do pravého rohu domácí brány.

Brzy po změně stran mohlo být pro Rangers dokonce ještě hůř. V jasné tutovce ale neuspěl útočník Ivan Klasnić, jehož vychytal zkušený gólman Paddy Kenny. Na druhé straně hřiště dal naopak o sobě znovu vědět aktivní záložník Taarabt. K vyrovnání však jeho snaha nevedla, jelikož míč poslal těsně vedle tyčky.

V 67. minutě se Bolton radoval z druhé branky, i když pro její vstřelení tentokrát příliš udělat nemusel. Centr Eaglese si totiž nešťastně srazil do vlastní brány obránce Gabbidon. Brzy na to přidal třetí zásah Ivan Klasnić a bylo po zápase.

Queen's Park Rangers se už na žádný odpor nezmohli a nakonec inkasovali i počtvrté. Posledním úspěšným zakončovatelem se stal středopolař Fabrice Muamba. Aby těch ran pro domácí nebylo málo, tak v samotném závěru viděl ještě červenou kartu obránce Clint Hill.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bolton měl hrůzostrašný konec sezony a určitě nebudou chtít začínat stejně jako končili.QPR byl suverénní ve 2.lize ale toto je PL,takže čekám remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Taarabt,Borthroyd

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 (K.Davies,Holden,Cahill)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

QPR určitě budou hrát svou hru a Bolton nepustí k ničemu vážnějšímu-0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych taky dával 0:0, s tím by mohli být spokojení oba.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý začátek pro Bolton!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton úžasne ja som tipol 0:3 takže skoro presne výborne dúfam že Bolton pôjde do Európskej ligy

Reagovat
Ebola SVK

dobrý tip

Reagovat
smazaný uživatel

"ta však podle očekávání kvůli ofsajdu Campbella nemohla být uznána"

V ofsidu stál Bothroyd, chtělo by si to zjistit fakta než psát blbosti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele