2. kolo
21.08.2011 14:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Norwich City - Stoke City 1:1

Nedělní program Premier League načalo střetnutí nováčka Norwich City, na jehož půdu přijel o remízou s Chelsea posílený Stoke City. Zápas odehraný ve fantastické atmosféře za hlučnou kulisou domácích fanoušků skončil remízou 1:1 a to přesto, že Kanárci ještě ve třetí minutě nastavení vedli. O branky se postarali Richie De Leat a Kenwyne Jones.

Prvním 20 minut se oba celky spíše oťukávaly a až na střelu z úhlu v podání Walterse a marnou snahu domácích vymodlit si u sudího penaltu se diváci na Carrow Road velkého vzrušení nedočkali. Ve 22.minutě se uvnitř vápna dostal k odraženému míči Bennet, ale jeho dělovku pohotově zblokoval Shawcross. Zhruba po půl hodině pak samostatnou akci zakončil střelou Etherington, avšak pozorného brankáře Ruddyho nepřekonal.

Vše změnila až 37. minuta. Po žlutém faulu Woodgata dostal Norwich výhodu přímého kopu z 35 metrů a Bradley Johnson míč kopl tak dobře, že stoper Richie De Leat si na něj mohl naskočit a hlavou jej usměrnit na vzdálenější tyč - 1:0. A za tři minuty mohlo být ještě hůře. Nešťastník Woodgate totiž centr z pravé strany zblokoval tak nešikovně, že se musel Begović řádně činit, aby balon nezapadl k tyči.

Druhý poločas začal zostra, hned po dvou minutách se do velké šance dostal Chris Martin, jehož projektil zastavil v cestě do branky skvělým zákrokem Begović. Poté se hra začala kouskovat, dva hráči se ošetřovali a na další vzruch jsme si museli počkat až do 59. minuty, kdy výborně kopnutý přímý kop Etheringtona vypíchl konečky prstů nad břevno Ruddy.

Za pět minut se 24letý John Ruddy stal pro žlutomodrou armádu v hledišti hrdinou. Walters postupoval sám na bránu, když ho na hranici vápna či spíše metr před ním pomocí všech končetin krkolomně dostal k zemi Leon Barnett. Rozhodčí velmi necitlivě hráče vyloučil a navíc nařídil pokutový kop. Sám faulovaný ovšem vypálil přímo do rukavic připraveného Ruddyho.

V 72. minutě měl Walters další příležitost, z lehkého úhlu ovšem mířil mimo. Za 10 minut to z dálky zkoušel nebezpečně střídající Shotton a z následujícího rohu chybělo jen několik centimetrů k vyrovnání Huthovi - buď Ruddy nebo velká dávka štěstí však udržela domácí nad vodou. Obrovskou šanci spálil 3 minuty před koncem základní hrací doby také Kenwyne Jones, který z malého vápna přestřelil bránu.

Stoke svého oslabeného soupeře v závěru zápasu skutečně tlačilo, v 90. minutě napálil odražený míč z hranice vápna Whitehead, avšak napodobil svého kolegu zpřed několika minut. Když už se zdálo, že Norwich vybojuje nesmírně cenné tři body, zkazil nadšení nováčka ve třetí minutě nastaveného času Kenwyne Jones. Vysoký forvard si ideálně naskočil na lahodný balón z kopačky Glenna Whelana a hlavičkou uvnitř vápna zakončil přesně k tyči - 1:1. Do konce utkání už se pak nic závažného stát ani nemohlo a tak si oba kluby připsaly druhou remízu v sezoně.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stoke v tomto zápase po dalším pěkném výkonu s přehledem vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich City 0 - 2 Stoke City-Woodgate,Shawcross Rozhodnou standartky

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich překvapí a s dobře hrajícím SToke remizuje 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1. Norvič bude zlobit, ale hosté vyhrají

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
paver

tipuji těsnou výhru Norwich City

Reagovat
smazaný uživatel

Tažký zápas Norwich čerpá z nováčikovskej euforií ale zas Stoke si taký zapas nemože dovolit prehrat su to pre nych cenne 3 body a pre večšie skusenosti v PL tipujem X2

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke potvrdí i v tomto utkání velmi dobrou defenzivu.

Tip: 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze Norwich nevyhraje, bud gol nepadne nebo Stoke vyhraji 1:0

Reagovat
Veselac

X

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tento výsledek říci ? Možná škoda pro Stoke , že zde nevydřeli 3 body . Ale ani bod ze soupeřova hřiště není špatné . Po domácí remíze s Chelsea máme tedy 2 body ! Nutno říci , že nám skvěle funguje obrana v čele s gólmanem . Bohužel los na začátek sezony je nevyzpytatelný . Příští kolo jedem do WBA , kde je těžké urvat body. Poté nás čeká doma Liverpool poté doma Man Utd což je přímo zabijácký los ! Jenže doma jsme ještě silnější Let´ s go STOKE !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele