19. kolo
31.12.2011 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Jedna ze tří remíz v poměru 1:1 se zrodila na Carrow Road

V nedávné době Norwich charakterizovaly zejména ztracené zápasy, prohospodařená vedení. Dnešní případ je přesně opačný. Až ve třetí minutě se prosadil Simeon Johnson, aby stanovil konečné skóre tohoto divokého duelu na 1:1.

Velmi zajímavý poločas zažili diváci na Carrow Road, kam opět zavítal londýnský klub. Tentokrát šlo o Fulham, ten samý ostrý start hostí se nicméně konal tak jako tak. Na rozdíl od Tottenhamu se akorát Cottagers povedlo jej okamžitě zúročit, když v sedmé minutě vykouzlil Sá překrásnou ránu zpoza šestnáctky, na níž Ruddy zkrátka neměl nárok. Hned 120 sekund na to ke všemu stejný fotbalista orazítkoval tyč norwichské branky - to už by se Canaries vzpamatovávali hodně těžko. Takhle alespoň mohl Fox v jednu chvíli doslova zasypat velké vápno soupeře několika centry, z nichž se ale neujal ani jediný.

Byl to nicméně stále Fulham, kdo i venku zvládal průběh utkání celkem bezproblémově kontrolovat. Ve 32. minutě měl například zase smůlu, když pro změnu rozezvučelo Carrow Road nastřelené břevno, přičemž chvíli poté se z levé strany prohnal před Ruddyho Frei a donutil ho k bystrému zákroku. Jenže to bylo úvodní dějství; to příští mu celkem ukázkově nastavilo zrcadlo.

Canaries hned v 58. minutě ukázali Londýňanům, že i oni umějí atakovat brankovou konstrukci - to když Naughtonova střela jenom tak z vrchu pohladila břevno Stockdaleovy branky. A slibně vypadala Surmanova střela z první, jež si to nakonec namířila vedle. Na 26letý záskok za Marka Schwarzera se nicméně pořádně začalo střílet až ke konci. A nejaktivnější byl v tomto směru právě střídající Johnson. Napoprvé ještě Stockdalea jenom protáhl, napodruhé se zjevil ve správný čas na správném místě, aby v 93. minutě zblízka "vyhlavičkoval" svému týmu důležitý bod.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
rickroll

1:3 (Holt-Dempsey,Ruiz,Dembele)

COYW!

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně vyrovnaný zápas, který rozhodne svou brankou hvězda Dempsey. 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich doma porazil aj Newcastle takže s Fulhamom nebude mať žiadne problémy 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele