10. kolo
29.10.2011 16:00 CET
3 : 3
(0:1)

Reportáž

Blackburn nezvládl další koncovku a Kean má už opravdu namále

Další průšvih, tentokrát už nenapravený. I v týdnu si Blackburn v samotném závěru normální hrací doby dovolil promrhat dvoubrankový náskok, to měl ale ještě k dispozici prodloužení, které už ustál. Dnes nikoliv, a ztráta na půdě Norwiche bude hodně mrzet. Hlavně se dá očekávat, že Steve Kean už "konečně" přijde o místo manažera.

Blackburn tedy zůstává bez venkovního vítězství od posledního hracího kola loňské sezony. Ve třech z těchto pěti utkání navíc inkasoval hned třikrát - tedy včetně dneška. Rovers ovšem každopádně do tohoto střetnutí plného energie vstoupili s tím nejpozitivnějším možným nábojem. Formica už ve druhé minutě pokoušel štěstí se svým dalekonosným projektilem, přičemž Yakubu vzápětí v solidní pozici nasměroval mičudu jenom do boční sítě. Blackburn vykolejila až krvavá srážka Giveta s Pedersenem, po níž se probrali k životu i domácí.

Ovšem Bennett rovněž napnul tak akorát postranní síťku a proti Foxově znamenité pumelici se pro změnu se vším všudy vytáhl Paul Robinson, takže se nakonec vedení konečně ujali hosté. Hoilett v nastavení prvního dějství ustál několik ataků soupeře a pak neomylně zavěsil pod víko.

Druhý poločas už přinesl drama toho nejatraktivnějšího rázu: šancí neubylo, gólů naopak přibylo. V 53. minutě se Norwich vrátil do zápasu neméně zdařilou ranou Morisona, jenž těžil z práce Barnetta. Ale hrdina utkání s Liverpoolem, brankář John Ruddy, následně propustil šouravý pokus Yakubua a osud Canaries mělo hned po dvou minutách zpečetit Sambovo navázání na Pedersenův centr ze standardní situace.

Tak se ovšem nestalo. Johnsonův gól možná ještě mohl vypadat jako pouhá kosmetická úprava skóre, ve skutečnosti - když se pak smíchala s Holtem proměněnou kontroverzní penaltou po ruce N’Zonziho - patrně položila základy Keanovu vyhazovu.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Blackburn musí, ale udělá jen bod - 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
paver

Blackburn po skvělém výkonu proti Tottenhamu si neprávem nepřipsal ani bod. Teď jede na půdu nováčka který si vede zatím velmi dobře a v minulém kole si přivezl z Liverpoolu velmi cenný bod. Blackburn už musí vyhrát ale proti Norwich City to bude složité proto tipnu neprohru Blackburnu. tip: 1:1, 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich je pro mě překvapním na 8. místě tabulky, Blackburn druhá nejhorší obrana v lize, zase bojují o záchranu, ale myslím, že v Norwichi nevyhrají tip 10

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Veselac

těžko tipovat....dam že oba týmy dají gol jinak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju nováčkovi 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

Není co řešit Blackburn je tragickej takže zase prohraje.. zvedne se tak za dva tejdny (aspon doufám, sem totiž Fulhemák ) takže tip : 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele