25. kolo
11.02.2012 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Fulham FC - Stoke City 2:1

Důležité tři body získal po domácím souboji se Stoke City Fulham, který se vítězstvím posunul v tabulce právě před svého dnešního soupeře, je tak dvanáctý. Skvělým způsobem se v novém působišti uvedl útočník Pavel Pogrebňak, jenž už po šestnácti minutách rozvlnil síť. Druhou branku Fulhamu si dal po chvilce gólman Sörensen sám, hostům pak už na body nestačila ani trefa Shawcrosse.

Úvodní minuty zápasu byly z obou stran velice opatrné, hrálo se ve středu pole a k vidění byla velká spousta nepřesností. První ránu tak vyslal až ve čtrnácté minutě Hughes, asi by však byl radši, kdyby se k takovému řešení vůbec nerozhodl, domácí stoper totiž pálil ze třiceti metrů a moc nechybělo, aby mu stejná vzdálenost scházela i k brance. Šestnáctá minuta přinesla první opravdu výraznou příležitost, po centru Walterse se k míči dostal Whelan, jenže Schwarzera nepřekonal.

A z protiútoku udeřil Fulham - Riiseho pokus skončil u nohy Pavla Pogrebňaka, který při svém debutu v dresu Cottagers bezpečně skóroval. Domácí vstřelený gól povzbudil, najednou byl na hřišti jen jeden tým. A převahu mohl jen o pár minut později přetavit v druhý zásah Ruiz, Sörensen si však připsal úspěšný zákrok. Ve dvacáté osmé minutě se mu ovšem přilepila na záda velká dávka smůly, Dempseyho krásnou střelu totiž zastavilo břevno, jenže poslalo míč právě do zad dánského brankáře, od nichž se pak kulatý nesmysl dostal do sítě.

Třetí branku domácích mohl ještě před přestávkou přidat Pogrebňak, tentokrát ale hlavou minul. Do prvního poločasu se pak vešly ještě pokusy Duffa a Palaciose, v obou případech však byli úspěšnější brankáři. Po přestávce hosté přidali a ve snaze o dohnání dvougólové ztráty přitlačili soupeře na vlastní polovinu, možností ke skórování ale měli i nadále pomálu.

První opravdu velká vlastně přišla až dvanáct minut před koncem normální hrací doby, ovšem hned z toho bylo zdramatizování závěru zápasu. Od rohového praporku odcentroval Jermaine Pennant, na bližší tyči hlavičkoval stoper Ryan Shawcross a bylo to 2:1. Crouch mohl dokonce vyrovnat, prostor mezi třemi tyčemi ale netrefil, a tak Potters odjeli z Londýna bez bodu. Skóre ještě mohl upravit Dempsey, podruhé v utkání však trefil tyč, v tomto případě ale štěstí neměl.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Devil

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
diastan

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
rickroll

Ufff...těch posledních 5 minut bylo desperate defending time....zase jsme to málem zahodili(už jsem myslel,že se zopakuje Odense).

Ale jinak důležité vítězství Navíc Am6iti0n prohrálo .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele