31. kolo
31.03.2012 16:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Fulham zapomněl na mizerná kola a poradil si s Norwichem

Na osudovou šest let starou porážku se asi bude muset v Norwichi zapomínat poněkud déle. Okamžitá odplata se totiž nezrodila. Fulham naopak konečně skóroval, bodoval i vyhrál. Canaries pro změnu pokračují v hubených výsledcích, teď zvítězili jen jedinkrát v šesti kolech.

Cottagers samozřejmě šli do utkání s jasným cílem: po třech suchých zápasech je třeba opět zatížit soupeřovo konto. A tenhle plán si domácí mohli odškrtnout už po dvou minutách; tehdy Ruddy dokázal jen vyrazit Ruizův projektil, takže následně přihlížel zdárné dorážce Dempseyho. Toho navíc, díky skvělému pasu samotného Američana, hned v 12. minutě následoval s překrásným finišem Duff, takže Fulham odstartoval opravdu nejlépe, jak jen mohl.

To už se Kanárkům muselo zákonitě dotahovat jen hodně těžko. Což nemuselo úplně platit, kdyby se v 37. minutě lépe vyvedla koncovka slabší nohou Howsonovi. To byla vpravdě jedna z mála příležitostí hostů. Jinak se diváci bavili spíše umem svých miláčků. Těsně před přestávkou měl například Dembélé dorazit Dempseyho pokus ztroskotaný na tyči, do cesty se mu ale heroicky postavil Bennett. To samé v bleděmodrém se opakovalo i v 50. minutě, když z necelých 25 metrů velmi povedeně kroutil míč pod břevno Kačaniklić a neradoval se pouze vinou Ruddyho konečků prstů.

To byl nakonec pro Norwich slušný základ, neboť i díky těmto zásahům nebyla následná Wilbrahamova trefa z poslední čtvrthodinky zcela k ničemu. Nicméně už jen v té situaci Canaries musela výrazně pomáhat paní štěstěna, neboť se forvardův projektil klíčově otřel o Hughese; což bylo nepřímo znát i v příštích minutách, kdy si hosté nebyli schopni vytvořit ani ten obligátní závěrečný tlak.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
ryzskej

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

OT: taky ste hlasovali ze se urcite nevyhne sestupu WPR?

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi spojeni QPR a Wolves

Reagovat
rickroll

jo,taky jsem tak hlasoval-Wolves Park Relegation....škoda že dneska QPHaHa vyhrálo,ale pořád si myslím,že Mark Ambition Hughes je dovede na správné místo-do Championship.

Reagovat
rickroll

ufffff...tak nám jednou zase po 78 minutách kontrolování hry a následné klasické komplikace vyšel desperate defending time....

Kacaniklic dobrý debut!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele