16. kolo
17.12.2011 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Coyle už bude mít namále: s Fulhamem jeho Bolton znovu prohrál

Už pět porážek v řadě a totální zoufalství. Debakl Stoke dnes už definitivně představuje jen malý pozitivní ostrůvek ve špinavých vodách. Poté, co Dempsey s Ruizem během tří minut dvakrát šikovně zakombinovali, se dokonce dá očekávat, že se poprvé začne otevřeně hovořit o Coyleově odvolání či rezignaci.

Trotters teď utrpěli sedmou porážku v osmi zápasech, zase prokázali svou soustavnou neschopnost otáčet zápasy, v nichž o poločase prohrává o dva góly (jeden bod z 35 takových zápasů v Premier League); zkrátka minimální vůle, žádné sebevědomí, neexistující lídr. Přitom si Bolton i vytvořil pár nadějných příležitostí ke zkontaktování vedoucího týmu. Hlavně ke konci prvního dějství, kdy zajímavě pálil Mark Davies. Pro druhý poločas pak Coyle své svěřence ještě víc povzbudil dvojitým střídáním (Eagles a Steinsson) o přestávce a následně po deseti minutách představením N’Goga místo Kevina Daviese. Právě francouzský útočník okamžitě přichystal nadějnou palebnou pozici pro Muambu a pěkně později pálil ještě Eagles. Přesto bylo znát, že Bolton ze sebe bojovnost vysloveně tlačí, s vypětím všech sil.

Naopak Fulham neměl obzvlášť v prvním poločase žádné problémy s přehráváním odevzdaného protivníka, i s vytvářením šancí. Vlastně jen Cahillovo bystré bránění mnohdy stálo Cottagers v cestě, aby náskok ještě zdrsnili. Nakonec poté, co Riiseho vychytal Jaaskelainen, rozhodlo pár vteřin mezi 32. a 34. minutou. Nejprve se nikdo nedivil, když Bolton opět inkasoval ze vzduchu (to se mu dosud dařilo nejčastěji ze všech účastníků PL): Ruiz zprava odcentroval a Dempsey šikovnou hlavičkou do protipohybu golmana otevřel skóre. Později zase diváci tleskali úžasné práci stejného dua, tentokrát v opačném gardu. Dempsey po nedorozumění stoperské dvojice vyslal kupředu Ruize a ten zlehka přehodil bezmocného Jaaskelainena.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Pro Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
rickroll

No tak po tom epic failu s Odense(po tom ostudném výkonu ve 2.půli) se ze mě optimismus nějak vytratil.

Bolton je na tom ale ještě hůř,tak si tipnu nervozní výhru 2-1 pro FFC.

A už by se taky mohl jeden zápas obejít bez inkasovaného golu v posledních 10 minutách!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele