11. kolo
06.11.2011 16:00 CET
5 : 0
(2:0)

Reportáž

Bolton vyučoval, Stoke City dostali potupného "bůra"

Neočekávaným debaklem skončilo střetnutí Boltonu se Stoke. Před zhruba půl rokem vyřadili Potters svého soupeře ze semifinále FA Cupu po výhře 5:0, tentokrát se role obrátily. Pod taktovkou Klasniće, který dva góly dal a u dvou asistoval, svěřenci Owena Coylea potřetí v sezoně vyhráli a poskočili z předposlední pozice o stupínek výše.

Hned úvod dal utkání jasný směr. Stoke zahráli malou domů, již Begović chytil do rukavic. Klasnić využil chaosu v defenzivě, rozehrál bleskově nepřímý kop před prázdnou branku Daviesovi a ten se nemohl mýlit - 1:0. Za dalších pět minut to mohlo být o dvě branky, tentokrát ale bosenský brankář zasáhl proti Eaglesovi perfektně. Mladý záložník se dočkal až zhruba v polovině první půle a opět u toho bylo zaváhání Begoviće, jehož využil Eagles - 2:0.

Poločas hráči Boltonu naprosto ovládli. Deset minut po druhé brance hlavičkoval těsně vedle Davies. Ve druhé části se hra trochu vyrovnala, po hodině hry nebezpečně hlavičkoval Huth, ale Jaaskilainen vyrazil na roh. Na druhé straně se však vzápětí měnilo skóre potřetí. Nejprve Klasnić bránu netrefil, za minutu už ale mířil přesně - 3:0.

Na 4:0 zvýšil svým druhým gólem 20 minut před koncem Eagles, kterého ke střele vyzval Ivan Klasnić. Domácí byli při velké chuti, Muamba střílel vedle, další branku mohl přidat opět i Eagles. To se nakonec přeci jen podařilo a byl u toho kdo jiný než Klasnić s Eaglesem. Druhý jmenovaný rozehrál roh a chorvatský forvard hlavou skóroval - 5:0. Šestý gól měl na noze Muamba, ale další branku nepřidal.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele