5. kolo
17.09.2011 16:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Bolton Wanderers - Norwich City 1:2

Norwich díky dvěma úderům v první půli přehrál Bolton a odváží si tak z Reebok Stadium premiérové tři body v letošní sezóně. Boltonu naopak po skvělém úvodu začíná docházet dech.

Hosté, kteří si po minulých zápasech často stěžovali kromě svých výkonů i na některé výroky sudích začali pod dojmem čtyř po sobě jdoucích utkání bez výhry lépe. První možnost měl na svém kontě Bennett, otevřít skóre se mu však nepovedlo. O chvíli později měl příležitost i Martin, ani on ale nedokázal zacílit přesně.

Ve 37. minutě se už ovšem Kanárci přece jen dočkali. Po spolupráci Barnetta s Pilktingtonem si dezorientovaný Sanli vstřelil vlastní gól - 0:1. Fandové Trotters nestačili věřit svým očím, a to ještě netušili, že za dalších pět minut jim bude ještě hůř. Obrana Boltonu opět zaspala, a Johnson tak mohl v poklidu uklidit míč hlavou k levé tyči mimo dosah Jääskeläinena - 0:2.

Již v závěru první půle se v hledišti ozval pískot, a tak domácí kouč Owen Coyle o přestávce neváhal sáhnout hned ke dvěma změnám. Místo Sanliho s Daviesem přišli na trávník čerství Eagles a N'Gog. Pro domácí už však bylo těžké něco s utkáním udělat neboť ve 45. minutě byl kvůli nesportovnímu chování vyloučen Klasnić. Chorvatský reprezentant nejprve mával na Tierneyho rukama, tím vyvolal záminku k potyčce, za což ho sudí Webb bez váhání poslal do šatny.

Tím se zdálo být utkání rozhřešené, opak byl ale pravdou. Po kontaktu Barnetta se střídajícím N'Gogem nařídil zkušený sudí pokutový kop. K němu se postavil Martin Petrov a přesnou střelou dal ještě svému celku naději - 1:2. Obrat už se však nekonal. V poslední minutě měl sice Ruddy práci s hlavičkou N'Goga, hostující strážce svatyně si však bez problémů poradil a udržel tak pro svůj tým důležité tři body.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně "normální" soupeř pro Bolton 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Když se podívám na posledních 10 zápasů Boltonu tak tam je samá červená.V minulé sezoně to byla na konci bída a i na začátku této sezony to snad je i horší!Ale je pravda,že Man.C.,Man.U. a Liverpool určitě nejsou ti soupeři,které bude Bolton obírat o body.Tady už je pro Bolton hratelný soupeř a na svém stadionu si s ním poradí v poměru 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
paver

2:1

Reagovat
Lahvac-CZ

Bolton musí vyhrát...1:0

Reagovat
smazaný uživatel

norwich uhrá remízu 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

pry klasnic maval rukama dal mu regulerni celo, vyserte se na ty reporty kdyz jste ty zapasy ani nevideli a varite z vody

Reagovat
smazaný uživatel

Po spolupráci Barnetta s Pilktingtonem si dezorientovaný Sanli vstřelil vlastní gól

hahaha, pilkington to strelil do sanliho, vy jste fakt komedianti s tema reportazema

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele