21. kolo
14.01.2012 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Fulham dnes opět skóroval jen jednou, což na Blackburn nestačilo

Blackburn je zpátky na vítězné vlně. Poté, co se zdálo, že Rovers opět padají tam, kde se nacházeli zkraje sezony - tedy do bahna bahen -, vzepřeli se dnes osudu a i přes brzké vyloučení útočníka Yakubua zvládli Fulhamu nasázet tři branky. Postupně se trefili Pedersen, Dunn a Formica.

Blackburn se přitom dostával do zápasu opravdu pomalu. Bez Christophera Samby, který zůstal odstaven s podezřelými horečkami (v týdnu uvedl, že by rád přestoupil), si vzadu počínal dosti těžkopádně, z čehož zvládal umně těžit především Bobby Zamora. Jednou dokonce hlavičkoval z deseti metrů proti tyči. Jinak byli ale Cottagers směrem dopředu zase jednou obrovským zklamáním. I přes Yakubuovo vyloučení za nebezpečnou hru v souboji s Murphym a neustálé držení míče se zmohli vskutku na pramálo. Maximálně Sendersonův pokus musel Robinson opravdu brilantně likvidovat, Zamora se dále k nadějnému centru Riiseho nepropracoval.

Místo toho tedy padaly banány do sítě Stockdalea. Toho nejprve v nastavení prvního poločasu nachytal z přímého kopu Pedersen a pak těsně po restartu přišel s druhou trefou Dunn, jenž předtím mezi dvěma protihráči vybojoval onu "osudnou" standardku. Tentokrát zkušený záložník gólovou akci sám rozjel a také zakončil, když si doběhl pro zblokovanou Goodwillieho střelu. Teprve potom Fulham povýšil svou hru na adekvátní úroveň, a ačkoliv nejprve Dempseyho gól nebyl sudím uznán, přeci jen se brzy dočkal snížení. Duff z pravého okraje pokutového území vystřihl Olssonovi jesle a jakoby návdavkem ještě překonal i bezmocného Robinsona.

Blackburn to ovšem až tak trápit nemuselo. Poslední eso totiž měl schované v rukávu právě on - a jmenovitě se s ním vytasil Argentinec Formica, respektive N’Zonzi. Ten nejenže dnes dokonale kontroloval střed pole, ale zároveň v 79. minutě krásně přehodil defenzivní linii londýnského celku, aby pak Formica z half-voleje stanovil konečnou podobu výsledku.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2

Reagovat
smazaný uživatel

Dva nevyrovnané týmy, tak hodím plichtu - 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

těžkej zápas ale asi Black 2-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham

Reagovat
frantamlad

Doufam 0:2

Reagovat
vanGomm

Vypadá to na X,ale Blackburn je na tom bídně potřebuje spíše vyhrát.Tip si za 1.

Reagovat
Fingulka

Tak jsem myslel, že to po tý červený kartě vypínám přenos, ale nakonec jsem nadšenej

Reagovat
rickroll

WTF?!

Oficiálně nejhorší výkon sezony(v PL určitě)

Při naší nevyrovnanosti se můžeme těšit na 3 body doma proti Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Super konečně jsme doma vyhráli a Kean si může zase oddychnout

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele