21. kolo
02.01.2011 17:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Newcastle United 0:1

Shola Ameobi se na JJB Stadium stal jediným střelcem utkání a rychle tak ukončil začínající sérii proher Newcastlu. Naopak Wigan zůstává jen bod nad sestupovým pásmem.

Vše přitom mohlo vypadat jinak. To by se ale v páté minutě nesměl proti Cleverleyho střele vytáhnout navrátilec mezi tři tyče Harper.

Brankář hostí se za necelou čtvrthodinu nachomítl i k jedinému gólu utkání. Po jeho odkopu se hra rychle vrátila k šestnáctce Wiganu, kde Watson místo toho, aby odkopl míč do daleka, přihrál Gohourimu, jenž nezpracoval a ani neodvrátil, čímž dal možnost vyniknout Bartonovi, jehož ránu neudržel Al Habsi, načež Lövenkrands svou dorážku nasměřoval do tyče, od které se míč odrazil k dobíhajícímu Ameobimu, pro nějž nebyl problém doklepnout míč do otevřené brány.

Newcastle byl i nadále aktivnější, v 31. minutě prováhal svou možnost na skórování Lövenkrands, jemuž na poslední chvíli na malém vápně ustřelil míč Watson. O pět minut později přišlo poslední výraznější ohrožení branky hostí, jenomže Alcaraz hlavičkoval do břevna a dorážející Rodallega zamířil nad. Straky odpověděly podobně, Bartonův rohový kop se netradičně vytočil ven ze šestnáctky, kde našel nabíhajícího Colocciniho, jehož hlavička se s udiveným výrazem všech ve Wiganu otřela o břevno.

Do druhého poločasu vyběhl Newcastle s tím, že bude bránit jednogólový náskok a také se mu to povedlo. Latics si žádnou výraznější šanci nevypracovali, naopak mohli v 68. minutě kapitulovat. Barton rozehrál další ze seriálu svých skvělých volných kopů, po němž Taylor hlavičkoval do břevna. Ani to ale nic nezměnilo na tříbodovém zisku svěřenců Alana Pardewa.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 2

Reagovat
Mircu5

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Devil

Newcastle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele