21. kolo
01.01.2011 13:45 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

West Bromwich Albion - Manchester United 1:2

West Bromwich podal solidní výkon a po většinu zápasu dokonce favorizované ďábly přehrával. Přesto si všechny body odváží Manchester, když se po čtrnácti minutách na hřišti prosadil hlavou Hernández. Za hlavu se tak jistě drží Odemwingie, který hrozivě zahodil penaltu.

Starý rok hodil Rooney za hlavu a hned při první šanci poslal svůj tým do vedení. Berbatov posunul Obertanovi, který vracel volnému Evrovi, ten z první centroval a Rooney hlavičkou přesně k tyči prolomil své prokletí.

Baggies však dokázali reagovat ještě před čtvrthodinkou hry. Vidić nedokázal přes Odemwingieho odvrátit pas dostatečně daleko a Morrison si pohotovou ranou řekl o zařazení do výběru nejhezčích zásahů sezóny. Kuszczak neměl žádnou šanci.

V chaotickém utkání rozlítil domácí fanoušky sudí Foy. Dorrans se řítil do vyložené šance, ale těsně před střelou ho kontaktem rozhodil Neville a pokutový kop by zřejmě na místě byl, kdyby však píšťalka nezůstala němá.

V další moment mohl skórovat Brunt, jeho pokus z dvaceti metrů skončil jen těsně nad břevnem. Poté se přeci jen zorganizovala i obrana hostů při součtu s nedůrazným Obertanem a nepřesným Fletcherem tak ani neudiví, že se na další gólem zavánějící akci čekalo až do první nastavované minuty. Odemwingie našel přihrávkou z půle volného Dorranse, kterého nestíhal Vidić, ale domácí hráč rozvlnil síť pouze z vnějšku.

Po změně stran se opět projevili Baggies, když se Brunt zpoza vápna netrefil přes trojici obránců. I nadále hrozili jen domácí. Po rohovém kopu položil Scharner veškerou svou sílu do hlavičky, která minula pravou tyč.

V 62. minutě už každý fanoušek domácích viděl, jak se stav mění. Ferdinand totiž ve vápně nešetrně strhl nohou k zemi Odemwingieho, který se následně ujal exekuce. Penaltu však trestuhodně zahodil, když míč putoval po zemi daleko od pravé tyče.

V 73. minutě přišly očekávané reakce favorita a měly vzestupnou tendenci. Nejprve se Fabio dožadoval penalty za zablokování svého centru rukou Thomase. Následně se do míče opřel Carrick a Carson musel vyrazit. Další roh rozehrál Rooney a před malým vápnem našel osamoceného Hernándeze. A střídající hráč, měřící pouhých 175 centimetrů, povedenou hlavičkou vrátil vedení hostům.

Baggies se nechtěli vzdát zadarmo, Thomasovu střelu z hloubi vápna musel vykopnout až Vidić, Brunt zase zpoza šestnáctky mířil jen decimetry nad břevno. Zhuštěný prostor před vápnem hostů pak nedokázali domácí prorazit a nakonec zklamaně tak odchází bez bodu.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pomsta bude sladká 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PePiG7

0-3 Berba,Vidic,Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

1 2

Reagovat
vanGomm

2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Mircu5

1:2 nebo zase x

Reagovat
PePiG7

to 1-2 je lepší

Reagovat
Mircu5

Ale měl to být x

Reagovat
Mircu5

Ale měl to být x

Reagovat
smazaný uživatel

Manchestr a na remízu bych to tentokrát neviděl

Reagovat
mithro

druhe vitazstvo vonku, je mi jedno ako ale tri body musia cestovat na OT

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už by to mělo vyjít,na horké půdě v Birminghamu jsme ukázali,že hrát venku umíme...až na ten závěr teda.W.B.A máme co vracet,nevěřím tomu,že bychom nezvítězili,můj tip je 0:3,hlavně ať Alex nestaví Gibsona zase na křídlo

Tip: 0:3

Reagovat
Tomtaf

0:8

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
Veselac

1:2

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo co je s Nanim? Nikde jsem necetl, ze by byl zranenej ale uz nekolik zapasu se neukazal ani na lavce. Chybi jak sul, obzvlast vzhledem k tomu ze i Park, Valencia a Hargreaves jsou mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Nani měl chřipku a když se z toho dostával,tak se před zápasem s Blackburnem zranil na tréninku,údajně má natažený stehení sval.Jinak máš pravdu,chybí,nemáme jedinýho křídelního hráče,jen Giggse,ale ten už má roky a vražedné tempo anglické ligy by už nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

No...3 body jsou 3 body,ale výkon byl 1 nehorázná ostuda,obrana docela dobrý,útok moc šancí neměl,kvůli katastrofálnímu výkonu záložní řady a úlet s Nevillem...to jsem opravdu nepochopil.Obertan,ten akorát špiní dres,Fletcher,jako křídlo je taky hloupost,Carrick podává stabilně slabé výkony a Anderson má velké výkyvy...zaplať pánbůh,že dneska ten W.B.A hrálo taky totální ho*no

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu Obertanovi bych to i prominul, je mladej a temhle rychlejm klickomrdum vzdycky dlouho trva nez se dostanou do formy, ale hraci jako Fletcher a Carrick uz u nas jsou nekolik let, meli by bejt v tom nejlepsi fotbalovim veku a uz dostatecne vyzrali na to aby dirigovali ze zalohy hru a pritom to, co posledni dobou predvadej je opravdu hruza. Pokud nenastoupi Scholes, nebo aspon Anderson nezahraje, tak je nase zaloha posledni dobou naprosto zoufala

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, chtělo by to nějakýho kreativního středovýho záložníka pokud se uzdraví valencia a nani tak na křídlech problém nevidím...k dnešnímu zápasu: zlom byl jednoznačně v neproměněné penaltě po té jsme chytili možnost získat tři body z venkovního zápasu za pačesy a byli jsme aktivnějším týmem, jsem rád, že se do zápasu dostal Chicharito na dýl než 5 minut jak tomu bylo v posledních zápasech a svoji šanci ihned využil a zajistil nám 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

to zas může jít rooney slavit do bordelu

Reagovat
smazaný uživatel

HAMBA OSTUDA NEVILLE JASNA ČERVENA FUJ MANCHESTER

Reagovat
Devil

Tak na neodpiskany penalty 1:1,tak klid!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele