7. kolo
02.10.2010 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Bolton Wanderers 1:1

West Brom i Bolton mohly zvítězit, oběma však chyběla přesnost a trocha štěstí. Zatímco domácí tak prodloužili sérii na 4 zápasy bez prohry, svěřenci manažera Coylea se díky remízám vyhnuli porážce potřetí.

Po rohovém kopu mohl ve 13. minutě zaskočit domácí hráče Cahill, ale trestuhodně špatně hlídán hlavičkoval nad břevno. Na druhé straně pálil čtyři minuty poté Brunt, jeho sražená střela skončila rohovým kopem.

O vzruch v řadách domácích fanoušků se postaral rozhodčí ve 20. minutě, když po Cahillově držení Odemwingieho neodpískal rozhodčí penaltu. Útočník Baggies se mohl prosadit krátce před půlhodinkou hry, když Morrison vybojoval míč a přesným centrem ho našel před malým vápnem. Hlavou mířil nad branku.

Poté přišly horké chvilky ve vápně nováčka anglické nejvyšší soutěže. Nejprve odvrátil Elmanderův centr těsně před Daviesem Olsson a šest minut před koncem první půle zachraňoval Carson po rohu Petrova. Prudkou hlavičku přímo do míst, kde stál brankář, se představil Steinsson.

Okamžitě po změně stran střílel z vápna Petrov a Carson musel vyrážet nad břevno. Cahillovu hlavičku z 51. minuty zase musel vytěsnit Nicky Shorey. Za pět minut zahrozili také domácí, Olsson ale hlavičkou poslal míč nad.

Čtyři minuty po hodině hry sklapla ofsajdová past Baggies naprázdno, k míči od Daviese se dostal Elmander a poslal míč za záda vybíhajícího Carsona. Brzy mohlo být rozhodnuto, to by ovšem Petrov nesměl ve vyložené pozici trefit pouze boční síť.

Obdobně dobrým spalovačem se na druhé straně ukázal Odemwingie, který nevyužil chyby Knighta a branku netrefil. Hned v následující minutě vše napravil perfektním centrem na Morrisona, který z pár kroků neměl problém hlavičkou rozvlnit síť - 1:1.

A do třetice během jeho tříminutové show přihrával parádně na Brunta, kterého parádním zákrokem vychytal finský brankář ve službách Boltonu. Na druhé straně dal o sobě vědět čtyři, respektive tři minuty před koncem Matt Taylor, ale z přímého kopu ani střelou z vápna branku netrefil.

Byl to tedy znovu Odemwingie, kdo v poslední minutě řádné hrací doby mohl rozhodnout, ale po dokonalém zpracování se mu střela vůbec nepodařila, zápas tak skončil remízou.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..0:1

Reagovat
smazaný uživatel

WBA bude nahecovany. Vyhraje, ale pouze v pripade, ze Bednar bude zahrivat lavicku.

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě nesympatický tým WBA spadnout prosím

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele