22. kolo
04.01.2011 21:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Fulham FC - West Bromwich Albion 3:0

Fulham zvládl dnešní zápas na Craven Cottage a připsal si hodně důležité vítězství nad West Bromwichem. Baggies poslali domů s prázdnou góly Daviese, Dempseyho a Hangelanda. Fulham tak zůstane minimálně do zítra mimo sestupové pásmo. Naopak WBA se nechalo právě od Cottagers předskočit a po zítřku se mohou sestupovým vodám ještě blíže přiblížit.

Scott Carson byl první z gólmanů, kdo si sáhl na míč. Už po pěti minutách ho prověřil Kamara, když si skvěle zpracoval dlouhý Bairdův míč. Stockdale, jenž v brance zaskakuje za Marka Schwarzera, se mohl ukázat po čtvrthodině hry, nejprve proti Odemwingiemu a následně vychytal obrovskou příležitost Thomase. Brunt vyslal přesnou přihrávkou svého spoluhráče, ale Thomas trefil přímo brankáře. Za dalších deset minut se ukázal Dorrans a skvělou individuální akcí málem připravil gólovku pro Brunta. Jenže ten na míč o kousek nedosáhl. Na druhé straně pak hrozil Duff, který se dostal k míči, ale jeho rána těsně minula branku. Carson se v brance pouze ohlédl.Vzápětí měl ještě větší šanci Hangeland, jenž hlavičkou sice překonal Carsona, ale míč nakonec mezi tři tyče nezamířil.

Pak už to tam ale Fulhamu padlo. V rozmezí dvaceti minut navíc hned třikrát, což rozhodlo celý zápas. Nejprve se v první minutě nastavení prosadil Simon Davies, který napálil z míč z úctyhodné vzdálenosti a překonal Carsona, jemuž míč proklouzl mezi prsty. Tohle mohl rozhodně gólman hostů mít. Pak přišla minuta 55. a s tím rohový kop Daviese a následné gólové zakončení Clinta Dempseyho. Uběhlo další deset minut a Cottagers slavili potřetí. Daviesův centr byl zablokován na roh, z něhož domácí znovu udeřili. Hlavou se už tentokrát trefil Hangeland.

V závěru ještě sice pálil Brunt a s nulou v kolonce hostujících vstřelených branek se něco snažil udělat i Odemwingie, ale nic se mu nepovedlo a West Brom odjíždí s prázdnou.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 1 - Zamora,Murphy,Brunt

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Devil

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele