22. kolo
05.01.2011 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Wigan Boltonu znovu odolal - podruhé v sezoně s ním alespoň remizoval

Wigan se nesložil ani po dvou nucených střídáních vinou zranění Cleverleyho a brankáře Kirklanda a s Boltonem i napodruhé v sezoně uhrál remízu. Neporazil ho tak již poněkolikáté v řadě, zároveň však po většinu zápasu tahal za kratší konec, takže s bodem nemůže být úplně nespokojen.

Wanderers jen v první půli drželi míč na svých kopačkách 57 % času, přesto se dlouho nemohli dostat k ohrožení zatím ještě Kirklandovy svatyně. To se konečně povedlo až Daviesovi, jenž hlavičkoval mimo po Taylorově centru. Blíže gólu však patrně byli domácí, když si na Jaaskelainenovi pohotový zákrok vynutil Rodallega. Inu, to byl celý první poločas. Jen dvě zmínění hodné šance. Velké věci se začaly dít až po přestávce, kdy na plac vyběhl hlavně o poznání lépe namotivovaný Bolton. Nejprve tedy ještě Cahill hlavou minul, ale v 54. minutě už si Rodri doběhl pro klasické Daviesovo sklepnutí a po zásluze se dočkal prvního zářezu v novém dresu.

Atletům se ještě přitížilo, když byl po střetu s Elmanderem na nosítkách odvlečen ze hřiště Kirkland a zastoupit ho musel Pollitt, jenž v posledních šesti zápasech inkasoval neskutečných 23 branek. Dnes však 38letý veterán předvedl několik důležitých zákroků, třeba hned proti Elmanderovi, a umožnil tak deset minut před koncem vyrovnat Stamovi po pěkné Gohouriho přihrávce. Navíc zkušený golman pak Wigan podržel i během dlouhého osmiminutového nastavení. Možná trochu nečekaně se tak hodně výrazně podepsal pod tuhle, pro Wigan celkem šťastnou, remízu.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vypslali jsme dvě nové soutěže o hodnotné peněžité výhry kde může vyhrát každý. Informace najdete ve fóru. Soutěžící jsou prozatím jen tři, šance na výhru jsou vysoké. Nesponzorujte jen sázkové kanceláře, začněte konečně vyhrávat. Náš web ze sázek dlouhodobě profituje. Přijďte se podívat a přesvěčte se sami. Veškeré informace jsou zdarma a pro všechny.

ZISK-TIP.CZ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele