32. kolo
09.04.2011 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - West Ham United 3:0

Bolton s přehledem porazil na domácím hřišti West Ham 3:0 a dál tak stahuje svoji ztrátu na příčky zajišťující evropské poháry. Hammers zase trochu přibrzdili ve své stíhací jízdě za záchranou, připsali si druhou porážku v řadě a momentálně jsou osmnáctí.

Nutno podotknout, že domácí měli hru po celý průběh zápasu pod kontrolou a byli nebezpečnější, což pramenilo ve výrazně větší počet brankových příležitostí. Hned v úvodní desetiminutovce se k pěkným střelám dostali všichni tři útočníci Boltonu, Davies, Elmander ani Sturridge však gól nedali.

První branka padla ve čtrnácté minutě, těsně za hranicí šestnáctky napřáhl host z Chelsea Sturridge a krásnou technickou ranou trefil šibenici branky Roberta Greena. Hned v zápětí mohli zvýšit vedení domácích Elmander a Davies, své šance ovšem neproměnili. Bolton přesto na druhou branku nemusel čekat dlouho, ve dvacáté minutě odcentroval z levé strany Martin Petrov a Lee Chung Yong prudkou hlavičkou nedal Greenovi žádnou šanci.

Do první vážnější šance West Hamu se po půlhodině hry dostal Demba Ba, Jaaskelainen byl na místě. Pět minut po přestávce bylo rozhodnuto, Sturridge se až příliš lehce dostal přes Tomkinse a přesnou přízemní ranou překonal Greena potřetí. V dresu West Hamu ohrožoval branku domácích hlavně Demba Ba, jeho většinu šancí ale vyrazil Jaaskelainen a když už ho Ba překonal, zastavila jeho střelu tyč!

V samotném závěru utkání mohl ještě dokonat hattrick Sturridge, Greena si však tentokrát s jeho ranou poradil. Bolton tak přehrál West Ham 3:0 a dál živí své naděje na Evropskou ligu.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 3

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele