19. kolo
26.12.2010 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Bolton Wanderers - West Bromwich Albion 2:0

Důležité tři body si také připisuje Bolton. Ten doma zdolal brankami Taylora a Elmandera West Bromwich Albion, góly padly pokaždé ke konci poločasů. West Bromwich měl dost příležitostí, jenže ani jednu nedokázal gólově zužitkovat.

Baggies měli v prvním poločase více ze hry. Po čtvrthodině hry vyzkoušel schopnosti finského brankáře Jussiho Jaaskelainena záložník Graham Dorrans. O chvíli později měl obránce Robinson, pro zajímavost bývalý hráč Baggies, plné ruce práce se Somenem Tchoyim. Bolton zahrozil až prostřednictvím Elmandera, nicméně brankáři Scottu Carsonovi příliš problémů nenadělal.

Největší nebezpečí pro branku Boltonu znamenal útočník Odemwingie, ten se několikrát objevil ve více než solidní přiležitosti, ale ani jednou nedokázal překonat finského brankáře ve službách Boltonu Jaaskelainena. West Bromwich byl jasně lepším týmem, jenže pět minut před koncem prvního poločasu je zaskočil Taylor. Korejský záložník Lee odvedl skvělou práci a Taylor jí přetavil ve vedoucí trefu utkání - 1:0.

Pro hosty byla branka o to víc nepříjemná, že to vlastně byl první vážnější okamžik před brankou Carsona. Baggies ale nezaháleli a pokračovali v náporu, ještě do šaten mohl srovnat Gonzalo Jara, jenže se tak nestalo.

Po změně stran nápor West Bromwich pokračoval, šance Brunta, Tchoyie a především Odemwingieho zůstaly trestuhodně nevyužity. V 68. minutě se před Jaaskelainenem opět ocitl Odemwingie, ale finský brankář svůj tým znovu uchránil. Snaha hostů byla marná a to i po změnách, které manažer Roberto Di Matteo učinil. Odčarovat zakletou branku Boltonu ne a ne jít.

Naopak tím dalším, kdo se prosadil, byl opět Bolton. Elmander vzal vše na sebe a z úhlu prostřelil Scotta Carsona - 2:0. Druhá branka Boltonu hostující Baggies definitivně srazila na kolena.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele