11. kolo
06.11.2010 16:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Birmingham City - West Ham United 2:2

Birmingham na domácí půdě prohrával s West Hamem už o dva góly, ale nevzdal se a nakonec má alespoň bod. Na góly Piquionneho a Behrami dokázali odpovědět Jerome s Ridgewellem.

Skóre se sice otevřelo až ve druhém poločase, ale dojít k tomu mohlo už dříve. V 17. minutě našel Obinna centrem z pravé strany Colea a Ben Foster musel vytáhnout jeden ze svých nejlepších zákroků, aby ho zlikvidoval. Míč nakonec skončil na tyči. A vzápětí dovolili Brums soupeřovi další šanci. Obinna tentokrát vybojoval rohový kop. V tu chvíli byl na hřišti pouze West Ham, ale převahy nedokázal využít a víc už v první půli ani nezvládl. Stejně tak Birmingham.

Dvě minuty po změně stran se už ale Hammers radovali. Obrana Brums chybovala, a tak Piquionne trestal. Po Obinnově asistenci přesně zavěsil. Už v 51. minutě měl vyrovnávat Larsson, jenže zcela osamocen ve vápně nedokázal zpracovat Hlebův pas. A tak West Ham trestal znovu. V 57. minutě přihrál Parker Coleovi, jenž se místo střely rozhodl posunout míč Behramimu a udělal dobře. Švýcarský záložník totiž vzápětí zvyšoval na 2:0.

Fanoušci Hammers v tu chvíli již jistě doufali, že jejich tým dotáhne zápas do vítězného konce. Ale byli zklamáni. V 64. minutě totiž snížil Jerome. Dlouhý pas na něj hlavou sklepl Žigič a domácí forvard se nemýlil. A za necelých deset minut bylo srovnáno. Larssonův trestný kop sice Green vyrazil, ale k míči se jako první dostal Ridgewell a zblízka dorazil. Hosté sice o pár minut později dostali šanci na třetí gól, ale Behrami v dobré pozici přestřelil, a tak má nakonec West Ham pouze bod.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele