18. kolo
15.02.2011 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Newcastle po delší době vyhrál a upevnil si pozici v elitní desítce

Po pěti zápasech se Newcastle konečně dočkal - zvítězil, z desátého místa se mírně posunul na deváté a při dobré vůli může dokonce tvrdit, že je na dostřel pohárům. Pokud totiž jeho dnešní soupeř na konci února přemůže ve finále Carling Cupu Arsenal, ztrácejí nyní Straky na poslední pohárovou příčku jen čtyři body.

To Birmingham se naopak stále nevymotal ze zajetí prostoru kolem sestupové propasti. K ní ji ještě víc připoutal už v 95. vteřině Peter Lovenkrands, když z přední tyče sklepl do sítě Jonasův pěkný centr. Brums pak ale dovedli čestně odpovědět, to ne že ne, ovšem povedeným akcím zejména trojlístku Larsson-Carr-Žigič pořád něco scházelo. Švédův centr totiž Johnson uklidil jen vedle tyče a srbského dlouhána pro změnu fantasticky vychytal Harper.

Po přestávce už se nehrál nikterak záživný fotbal, za což mohl především prudký déšť a velmi brzy zmáčený trávník. Blues navíc brzy podruhé inkasovali a pak už neměli příliš sil nepříznivý vývoj událostí zvrátit. Po Jonásově "háčkované" a dalším jeho zužitkovaném centru, tentokrát důrazným Bestem, už jenom unavení Brums naráželi na vlastní neschopnost pořádně zakončit. V dobré pozici tak Johnson hlavičkoval přímo do Harpera, Bentley nasměroval svůj projektil jen do Tiotého a Jerome se raději ve slušné příležitosti úplně ukopl.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 1

Reagovat
Devil

Straky slapem....1:2

Reagovat
vanGomm

1

Reagovat
kissak

No bude to určitě hodně těžkej zápas, ale já věřím svejm Strakám...

Reagovat
smazaný uživatel

Birmingham je při chuti a co jsem viděl dva mače tak Jiránek to vzadu celkem dobře kočíruje dám tam 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1 0

Reagovat
Veselac

2:1

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
Devil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele