18. kolo
17.02.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Bahenní bitva skončila nicneřešící remízou Boltonu s Wiganem

Na propršeném i zasněženém trávníku ve Wiganu se odehrál zápas, který v tabulce prakticky nic nevyřešil. Díky bezbrankové remíze totiž aktivnější domácí zůstávají na 14. příčce pouhé dva body nad sestupovou zónou, zatímco Bolton v ní trčí i nadále, třebaže se dostal před Burnley.

Oba týmy se po výměně manažerů snaží o kombinační fotbal, proto byl pro oba hrbolatý, tuze neupravený terén jenom přítěží. Na ztížené podmínky se nicméně dříve a lépe adaptovali domácí, za něž brzy promluvili N’Zogbia s Rodallegou. Druhému jmenovanému ale nejprve střela nesedla ideálně, aby pak jeho kolega po proskotačení mezi dvěma soupeři pohladil vzdálenější tyčku Jaaskelainenovy svatyně.

Trotters naproti tomu dosti zaostávali oproti nedávnému pohárovému představení s Tottenhamem. Působili poněkud letargicky, nevzrušeně. Akorát na pravé straně docela dobře lítal Lee, jeden jeho slušný centr však před Elmanderem odhlavičkoval Caldwell.

Wiganští fanoušci, před zápasem obdarováni klubovými vlajkami gratis, hnali své borce hlasitě kupředu, platné jim to ovšem bylo jako mrtvému zimník. Rodallega totiž spálil solidní příležitost po centru Melchiota, když hlavou netrefil. V závěru se navíc museli hned třikrát třást, neboť se právě tolikrát v dobré šanci objevil Matt Taylor. Pokaždé však trestuhodně minul, nehledě na to, jestli zrovna pálil zblízka nebo z dálky. Z Latics už zahrozil jenom Rodallega, jehož ambiciózní kop přes hlavu také neměl zcela ideální parametry.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jasná remíza 0:0

Reagovat
nemanja

Reagovat
smazaný uživatel

Na toto derby jsem celkem zvědavý, padnou aspoň 3 branky

Reagovat
smazaný uživatel

Plychta 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

dal sem dvě kila na remíz,snad to tentokrát vyjde,vcera mi to pěkne posral oral madrid

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele