21. kolo
09.03.2010 20:45 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Bolton Wanderers 4:0

Sunderland ukončil své čtrnáctizápasové čekání na výhru ve velkém stylu, když dnes na Stadium of Lights smetl Bolton 4:0. Hattrickem se zaskvěl Darren Bent, už v první minutě se pak trefil Campbell.

Black Cats si nemohli přát lepší start. Krátce po rozehrávce poslal do vápna dlouhý míč Lorik Cana a Frazier Campbell využil zaváhání obránce a z voleje poslal Sunderland do vedení. Za tři minuty odpovídal na druhé straně Elmander, ale branku minul. Ve 23. minutě se nestačili fanoušci domácích divit, jaktože jejich miláčci nevedou už o dvě branky. Darren Bent totiž pronikl do pokutového území a pravačkou obstřelil gólmana, jenže míč zamířil těsně kolem tyče mimo branku. A další obrovskou šanci měl čtyři minuty před přestávkou Alan Hutton, ale ani on přihrávku Jonese nezužitkoval. I tentokrát totiž míč těsně minul tyčku.

Suderland si spravil náladu v 63. minutě, kdy konečně vstřelil druhou branku, ačkoliv to bylo zcela proti průběhu hry. Cattermole připravil míč pro Benta, který tvrdou ranou prostřelil Jaaskelainena. Za devět minut znovu zaúřadoval Bent, který se obtočil kolem Rickettse, jenž ho vzápětí ve vápně fauloval a sudí Steve Bennet odpískal penaltu. Rickettsovi navíc udělil druhou žlutou kartu a Bolton dohrával o deseti. Bent penaltu bezpečně proměnil, poslal Jaaskelainena na druhou stranu a definitivně rozhodl o výhře domácích. A v 88. minutě ji ještě korunoval svým třetím gólem večera. To se trefil po spolupráci Zendena s Campbellem.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Cats by měly konečně zabrat a vyhrát, aby si udržely postavení kolem středu tabulky. Tip - 3:1

Reagovat
vanGomm

Bolton sotva znovu venku vyhraje.Navíc Sunderland doma moc neprohrá tedy 1X.

Reagovat
Lahvac-CZ

Doufám, že se už konečně Sunderland probudí, ale ve výhru moc nevěřím. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasný, že si Bolton odveze ze Sunderlandu minimálně bod (důvodů bych našel hodně).navíc když vyhrajou první poločas, odvezou si tři. Let's go Trotters

Reagovat
smazaný uživatel

moc ti ten tip nevyšel

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase kdo to moch čekat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele