31. kolo
20.03.2010 16:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Birmingham City 3:1

Sunderland pomalu zapomíná na výsledkovou mizérii, dnes si připsal druhou výhru ve třech zápasech. Na Stadium of Lights vybojovaly Černé Kočky výhru 3:1 nad Birminghamem, dvěma rychlými góly se blýskl Bent.

Po nedávném prvním vítězství v roce 2010, které přišlo v zápase s Boltonem, se svěřenci Steva Bruce zvedli a dnes hráli s velkou lehkostí, snad jako ještě nikdy pod Brucem. Vedle povedeného výkonu se vyjímal také Darren Bent, jenž opět našel střeleckou fazónu a Blues se to dozvěděli už po pěti minutách. Velkou zásluhu má na první brance ale také Benjani Mwaruwari, jenž si poprvé zahrál v domácím dresu. Zapříčinilo to zranění Kenwyna Jonese, místo kterého dostala šanci právě nová akvizice z Manchesteru City.

Benjani ve vápně zpracoval míč a chystal se vystřelit, ale míč srazil Carr, jenže pouze k Bentovi, který zblízka otevřel skóre. Pro Benta to byla 20. branka sezóny a na tu 21. musel čekat jen šest minut. Malbranque našel Benta na hranici šestnáctky a uchazeč o místo v anglické reprezentaci se otočil kolem obránce a prostřelil Harta. Kdyby ale nebylo Harta, mohli na tom být hosté ještě o poznání hůře. Mladý gólman totiž poté vytáhl dva skvostné zákroky, kterými udržel Brums jakžtakž ve hře. Nejprve likvidoval dělovku z kopačky Campbella a poté napravoval chybu Danna, jenž ztratil míč a nebezpečně pálil Richardson.

Birmingham si snažil marně vzpomenout na zápas s Evertonem, kde se dokázal vyhrabat z dvougólové ztráty. Proti hostujícím útočníkům totiž stál dobře chytající Craig Gordon, jenž odmítal za svá záda pustit jediný míč. Velkou šanci měl po půlhodině hry Benitez, kterému poslal na hlavu míč Carr a už to vypadalo, že míč skončí v síti, jenže s vypětím všech sil ho na břevno vyškrábl právě Gordon. Zanedlouho se ke slovu dostal znovu Benitez, ale ani tentokrát na Gordona nevyzrál.

Blues si na gól museli počkat až do 60. minuty, kdy přesnou ranou k tyči snížil na 2:1 Jerome. Nutno však říci, že kdyby v té chvíli dovršoval hattrick, nemohl by se nikdo divit. Jenže Jerome všechny předcházející šance dokonale zahodil, respektive pokaždé ztroskotal na Gordonovi. Birmingham cítil, že by mohl vyrovnat a tlačil se dopředu, ale Gordon už jim druhý gól nepovolil, navíc výhru Sunderland ještě pojistil v závěru Frazier Campbell.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield, Tipovací soutěž a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZZISK-TIP.CZ

Jen jedno Z!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele