33. kolo
03.04.2010 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Stoke City - Hull City 2:0

Bezzubý Hull dnes rozhodně neprokázal, že by se chtěl výrazněji poprat o záchranu v nejvyšší soutěži. Stoke ho totiž hladce porazil 2:0 a závěrečný boj mu pořádně zkomplikoval.

Do základní sestavy Potters se vrátil Ricardo Fuller, jenž v posledním zápase rozhodl o důležité výhře nad West Hamem a manažeru Tonymu Pulisovi se okamžitě odvděčil. Už v šesté minutě totiž předskočil McShanea a parádním zakončením do levého rohu branky otevřel skóre. Šancí ale jinak bylo pomálu a diváci se vesměs nudili. Největší šanci měl po Delapově klasicky dlouhém autovém vhazování Robert Huth, ale branku netrefil. O poločase domácí přišli o Fullera, který inkasoval několik tvrdých ran a musel ho nahradit Tuncay.

Ve druhém poločase začaly vzduchem létat žluté karty, nejhlouběji se asi zapsal Tuncay, když nevybíravě fauloval Richarda Garcíu. Střela přitom nadále zůstávali nedostatkovým zbožím. Hosté si se svou první větší šancí počkali až do 66. minutě a ani ta nebyla nijak zásadní. Boatengovu slabou střelu zastavil Whelan. Příchod Jozyho Altidora určitě hru Tigers oživil, ale Stoke to nezastavilo. Tuncay se ve vápně pokoušel o nůžky, ale přitom nešťastně trefil do hlavy Boatenga, jenž na nosítkách s podezřením na zlomeninu opustil stadion. V tu chvíli však již manažer Iain Dowie měl vyčerpaná všechna střídání, a tak hosté dohrávali o deseti.

Tuncay poté odmítl pojistit domácím vedení, když nevyužil Myhillovo zaváhání a střídající Geovanni si pak mohl oddychnout, když za svůj ošklivý zákrok viděl jen žlutou kartu. Hull i přes početní nevýhodu chtěl s výsledkem něco udělat, ale otevřená zadní vrátka nakonec v poslední minutě využil Lawrence a upravil na konečných 2:0.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

hull vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nvm jestli na to Hull city ma, ale musi vyhrat.

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele