31. kolo
20.03.2010 16:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Portsmouth FC - Hull City 3:2

Portsmouthu bylo před tímto duelem odebráno devět bodů, a tak přišel v podstatě o možnost bojovat o záchranu. Letošní sezónu již dohraje jenom z povinnosti. I přesto ale dnes Pompey proti Hullu tvrdě dřeli a po neuvěřitelném závěru mohou slavit vítězství 3:2.

Hned na úvod hosté nebezpečně zahrozili. Brance byli skutečně velmi blízko. Po Kilbanově centru však nakonec trefil Hesselink pouze tyčku Jamesovy brány. Ani Portsmouth ale nezůstal příliš pozadu. Krátce na to hlavičkoval jen těsně nad obránce Wilson. První poločas přinesl vcelku pěknou řádku šancí, přesto se na gól muselo čekat až do 27. minuty, kdy Faganovu střelu usměrnil do sítě jeho parťák Caleb Folan.

Jihoangličané se snažili pochopitelně o rychlou odpověď. Belhadj sice ještě nemířil přesně, v 37. minutě to už ale Portsmouthu vyšlo. Piquionne se svou hlavičkou neuspěl, k míči se ale dostal zkušený Hreidarsson, který vypálil a díky teči Smitha srovnal.

Po změně stran se diváci dočkali hned tří branek, na všechny si však museli počkat až na samotný závěr. Ta první padla v 71. minutě, ještě před tím ovšem mohl udeřit Fagan, který mířil nad, a tak ani David James zasahovat nemusel. Mezi úspěšné střelce se následně podruhé v zápase zapsal aktivní Folan. Už o minutu později mohl Portsmouth vyrovnat, jenže Wilson z výborné pozici nastřelil pouze Kilbanea.

Už už to vypadalo, že si Hull dokráčí pro veledůležité tři body, když v tom dokázali domácí fotbalisté vyrovnat. Bullard daroval svěřenců trenéra Granta standardní situaci z výborné pozice a mladý Jamie O’Hara toho dokázal využít. Nerozhodný stav ovšem příliš dlouho nevydržel. Krátce na to šel Portmouth do vedení. Belhadj našel Kanua, který třetím gólem rozvášnil domácí fanoušky, kteří mohli po závěrečném hvizdu oslavovat vítězství 3:2.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield, Tipovací soutěž a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZZISK-TIP.CZ

Jen jedno Z!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele