33. kolo
03.04.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Portsmouth FC - Blackburn Rovers 0:0

Portsmouth v prvním poločase předvedl snaživý fotbal, jenže po šedesáti minutách mu další pokračování zatrhl Vanden Borre a jeho druhá žlutá karta. Blackburn tak získal převahu, ve vítězný gól ji však přeměnit nedokázal.

Po deseti minutách se do první nebezpečné střely opřel Utaka. Radost mu však parádním zákrokem zkazil Robinson. Po dalších deseti minutách měl v akci opět prsty Utaka, ale Mullinsův pokus dokázali hosté zablokovat. Nigerijský útočník se nevzdával, po jeho dobré střele se k dorážce zblízka dostal taktéž dobře hrající O’Hara, ale Givet stihl jeho střelu tečovat mimo.

Nechybělo tak mnoho a udeřilo na druhé straně. Dunn totiž svým výtečným pokusem rozezvučel brankovou konstrukci. Ashdown nevypadal v brance domácích nijak jistě, byl to ale především Robinson, který musel dávat v první půli pozor na každý útok soupeře. Nicméně čtyři minuty před koncem střílel z voleje Mokoena nad a v první minutě nastavení se opět projevili hosté.

Stejně jako v první velké šanci však vše skončilo na tyči. Tentokrát se od Pedersena dostal míč na hlavu Samby, který nešťastně zamířil pouze do svatyně Ashdowna, kterého při Robertsovo snaze o dorážku zachránil dobře hrající Rocha.

Druhý poločas už tak obětavý fotbal ze strany domácích nenabídl a ohánět se tak musel brankář Ashdown. A to především kvůli Vanden Borreovi, který na svou žlutou kartu za skluz proti N’Zonzimu v první půli navázal po hodině zápasu hraním rukou a musel ze hřiště.

V 66. minutě zasáhl výtečně nohou proti střele Olssona. S nepořízenou se na vlastní polovinu vracel i Roberts, který nevyužil skvělého balónu od Dunna. Dalším neúspěšným byl Grella, který z výhodné pozice nedokázal usměrnit míč do branky. Domácí se projevili až pět minut před koncem zápasu, když O’Hara vypracoval šanci pro Kanua. Ten však svůj pokus namířil nad břevno branky hostů, body si tak týmy rozdělily.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Mircu5

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele