22. kolo
09.03.2010 20:45 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Portsmouth FC - Birmingham City 1:2

Birmingham vrátil Portsmouthu porážku z FA Cupu a pod ligovou střechou ho porazil po gólech Jeroma 2:1. Za domácí v závěru jen korigoval Kanu.

Hned první výraznější šance skončila gólem. Psala se 14. minuta a hráči Brums si posílali míč zálohou, až se Benitez rozhodl poslal Jeroma, který přesnou ranou prostřelil Jamese. I za druhou šancí Birminghamu stál Benitez, jenž tentokrát přihrával Gardnerovi, ale ten branku minul. O minutu později, ve 28., zmařil slušnou příležitost na druhé straně O'Hara, jenž poslal Belhadjův centr přímo do Harta. Ve 37. minutě se Benitez proměnil do role zakončovatele, ale zásadně pohořel. Jerome hlavičkoval na Beniteze, který se zdál být v ofsajdu, ale sudí na čáře praporek nezvedal, a tak mohl hostující útočník pokračovat sám na branku, ale při snaze obejít gólmana se stihl vrátit Finnan a míč mu ukopl.

Brums ale nakonec stihli ještě do poločasu přidat druhou branku. Tři minuty před závěrem znovu zafungovala spolupráce mezi Benitezem a Jeromem a druhý jmenovaný mohl po patičce svého parťáka slavit druhý gól.

Deset minut po pauze mohl Jerome dokonce završit hattrick, ale Faheyho pas dobře neodhadl a šanci tím zhatil. Na druhé straně svým centrem opět hrozil Belhadj, ale Piquionne na něj nedosáhl. Deset minut před koncem prověřil Jamese u bližší tyče McFadden. V poslední minutě ještě vykřesal pro Pompey naději Kanu, jenž uklidil do sítě centr O'Hary, ale nic víc se již nestihlo a Brums si odváží z Fratton Parku tři body.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
vanGomm

1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
goodbay

Aby ste se pak ještě nedivili. Pompey vysekne Birminghamu teletinu to budete koukat

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy na koho bude hdc

Reagovat
smazaný uživatel

jasna remiza....

Reagovat
Lahvac-CZ

Nikdy není nic jasné, ale s remízou souhlasím. 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

ja som presvedceny ze Birmingham vyhrá

Reagovat
smazaný uživatel

...ale znepokojuje ma to ked ste seci rozhodnuty na remize

Reagovat
diastan

3 - 1, nevite jesltli je jiste, ze pompeys dondou o ty body? Jestli jo tak proc maji porad stejne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele