6. kolo
19.09.2009 16:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - Birmingham City 0:1

Střídající Garry O'Connor zajistili Birminghamu těsnou výhru nad Hullem, který po po celou dobu držel skvělý zákroky Boaz Myhill. V 75. minutě však již na O'Connora nestačil.

První zápis do análů přinesla třetí minuta a žlutá karta pro Stephena Carra, jenž zbytečně zajel do jmenovce Hunta, když míč už byl dávno pryč. Hunt následně poslal míč na Kamila Zayateho a ten prověřil Harta. Vzápětí byl v akci opět aktivní Hunt, tentokrát ranou z velké dálky donutil hostujícího gólmana k vyboxování míče. Tigers však nedokázali na dobrý začátek navázat v dalších minutách, čímž pustili Birmingham zpátky do hry. Domácí obraně největší problémy dělal Benitez a také to byl on, kdo se dostal do první šance. Jeho half-volej ale Myhill vyrazil, stejně jako následnou ránu Bowyera.

V dresu Tigers debutoval útočník Vennegoor of Hesselink a nebýt skluzu Teemu Tainia, mohl doklepávat do prázdné branky. Ještě těsně před přestávkou měl další šanci Benitez, ale dobrý zákrok znovu vytáhl Myhill.

Po změně stran se do šancí tlačil zejména Birmingham, ale McSheffreyho i Parnabyho zastavil Myhill. Domácí gólman musel hosty pořádně frustrovat, když další vynikající zákrok vytáhl proti half-voleji Bowyera. Birmingham v útočení neustával a na Myhilla se tak řítil v další šanci Benitez, jenže i on na gólmanovi ztroskotal. Z následného rohového kopu ale již Myhill padl, když ho hlavičkou překonal O'Connor. V posledních minutách měl sice Hull velkou šanci na snížení, ale Olofinjanova hlavička po Sonkově centru skončila na břevnu a následné dorážka byla odvrácena. Pro Hull to znamená čtvrtou ligovou porážku a místo mezi posledními třemi týmy, Birmingham hraje v klidném středu tabulky.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hull se zase pochlapí nebude to mít jednoduchý ale 2:1 vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

domácí zápas pro hull s nováčkem, vytáhnou se výhra 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Hull city de se svymi marnymi vykony na sestup uz od zacatku souteze. Birmingham vyhraje 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele