22. kolo
17.01.2010 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Blackburn si připsal cenné vítězství nad Fulhamem

Blackburnu se podařilo dosáhnout tolik potřebného vítězství nad Fulhamem a alespoň trochu setřást tlak ležící na manažeru Samu Allardycovi. Dnešní výhru Rovers zařídili Samba s Nelsenem.

Zápas měl pomalejší rozjezd, kartami se začalo míchat až po dvacáté minutě. To nejprve gólmana Schwarzera jedovatou ranou testoval McCarthy. Míč byl vyražen na roh, po kterém Blackburn udeřil. McCarthyho centr dokázal Duff na bližší tyči dostat pouze k Sambovi, který na hranici malého vápna měl značně usnadněnou pozici.

Fulham mohl stylově vyrovnat, ale akrobatické zakončení Dempseyho zastavilo břevno. Robinsona poté k zákroku donutil Damien Duff, ale anglický reprezentant neměl větší problémy. Na druhé straně pro změnu zkoušel Schwarzera Olsson.

Deset minut po přestávce Rovers zvýšili vedení, za celou akcí stál opět McCarthy. Jihoafrický útočník z levé strany zahrával trestný kop a přesným centrem našel Nelsena, jenž hlavičkou překonal gólmana. A aby toho nebylo pro Fulham málo, ze hřiště museli postupně kvůli zranění odejít Clint Dempsey (koleno) a Paul Konchesky (kotník). V závěru zápasu se sice ještě Cottagers snažili něco s výsledkem udělat, ale Robinson zachytal spolehlivě a když Fulhamu nevyšel ani apel směrem k rozhodčímu, aby nařídil penaltu za faul na Nevlanda, skončilo utkání 2:0.

Autor: Ondřej Holzman / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud teď doma nevyhrajem jsem pro odvolání Allardyceho ... už mě to jeho rozestavění 4-5-1a absence jakékoli strategie ve střední linii nebaví, začínáme hrát nehezký fotbal a to pokud vím v Blackburnu nikdy zvykem nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tady to bude plychta 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Blackburn je bezzubej a sestoupi do 2. ligy.

0:2

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
Virtuos

Fulham vyhrá 1:3, Blackburn má slabý tým a hrá i škaredý futbal, mohli by aj vypadnúť z ligy ak sa niečo nezmení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele