31. kolo
20.03.2010 18:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Arsenal si i v oslabení s WHU hladce poradil

Arsenal splnil povinnost a alespoň do zítřka se posouvá do čela soutěže. Bezmocný West Ham zvládl přemoci o dva góly i přesto, že celý druhý poločas odehrál bez vyloučeného Vermaelena. Mezi úspěšné střelce se zapsali středopolaři Denilson a Fabregas, který na rozdíl od Diamantiho tíhu penalty unesl.

K pohodovému vítězství měl být klíčem rychlý gól, to Arsenalu v podobných zápasech většinou prospívá. A pakliže s tímto cílem Kanonýři do utkání s West Hamem opravdu šli, měli splněno už po pěti minutách. Bendtner totiž jednou na hraně šestnáctky pěkně narazil Denilsonovi, sváteční střelec napřáhl a trefil přesně k levé tyčce Greenovy svatyně. Tento brzký zásah mohl mít dva efekty - buď mohl inspirovat Arsenal k debaklu, nebo ho tak trochu ukolíbat a uspokojit. Bohužel pro diváctvo došlo spíš na druhou variantu. Gunner si sice hráli, soupeř nestíhal, ale nějaká honička za dalším gólem se zároveň rozhodně nekonala. Za zmínku stojí snad jen Ebouého individuální akce zakončená přízemní ranou mimo.

Kdežto na druhé půlce hřiště, kde se za celý poločas prakticky nic neodehrálo, se začaly těsně před přestávkou dít věci! Dlouhý míč stíhal Franco s Vermaelenem, belgický zadák byl trochu pozadu, v souboji si mírně vypomohl rukama a rozhodčí trochu nečekaně ukázal na penaltový puntík. K tomu všemu klíčového stopera Arsenalu neváhal rovnou vyloučit. West Ham však první možnost využít početní výhody nezužitkoval - Diamantiho pokutový kop skvěle vystihl Almunia.

Hammers se dnes prezentovali vskutku bídným výkonem. O tom nejlépe svědčí fakt, že do 55. minuty početní výhody k ničemu nevyužili a pak dokonce nechali Arsenal, aby nadále bez problémů kontroloval hru. Campbell navíc ještě svou hlavičkou prověřil Greena a záhy ho po zemi napodobil i Aršavin. Kladiváři se o slovo prvně v druhém dějství přihlásili až v 78. minutě, kdy se štěstím Cole obalamutil dva protivníky a těsně za velkým vápnem vypustil střelu, která lízala vzdálenější tyčku. To byl ale jen takový záblesk, hned nato totiž Arsenal rozhodl o svém triumfu. Upson zahrál v pokutovém území prokazatelně rukou a Fabregas se z penalty prosadil s naprostým přehledem.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Arsenal FC 3 - 1 West Ham United

Hrozne by som prial Arsenalu aby tento rok získal tiutl a aby šupáci s Manchestru boli až na 3.mieste.

Reagovat
vanGomm

Já bych si toho přál také moc.Bohužel možná i bohudík je vše už dopředu na světě dané,takže vše na světě nakonec stejně dopadne tak jak má.Jest-li má Manch.Unt. skončit 1. nebo 3.o tom je již stejně osudově rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Man Utd na 3 místě???? Si vyjel z mámy na koloběžce,néé?

Reagovat
smazaný uživatel

Stránky již navštěvuje spousta kvalitních sázkařů a my jim umožňujeme předvést své sázkařské umění. Ti nejlepší jsou (krom výher z tipů na stránkách) ještě samozřejmě navíc finančně odměňováni. Méně zdařilí sázkaři si mohou vsadit všechny tipy na stránkách. Veškeré tipy jsou zdarma.

Aktuální soutěže: Top tipy, Top analýzy, Top yield, Tipovací soutěž a Top borec

1. místo 200 eur

2. místo 150 eur

3. místo 100 eur

4. místo 70 eur

5. místo 40 eur

Proč své tipy postovat (vkládat) někam, kde vám za to nikdo nic nedá? U nás máte šanci být velkoryse odměněni. Vstupte s námi do světa pravidelných výher ještě dnes a přesvědčte se sami.

ZZISK-TIP.CZ

Jen jedno Z!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dem na tanec 4:1 to je malá generálka na Barcu to samý si odveze taky

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON YOU IRONS!1:2

Reagovat
smazaný uživatel

online přenos na www.fotbaloveligy.estranky.cz

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

snad 1:1 whu zkuste to

Reagovat
Lorcan

3:1 Fabregas, Bendtner, Arshavin - McCarthy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele