13. kolo
15.11.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Portsmouth FC 0:0

Zápas v Londýně rozhodně nepatřil k tomu lepšímu, co Premier League nabízí. Lépe hrající hosté z Portsmouthu nedokázali své pološance proměnit a domácímu celku zase skoro nic nedovolili, skóre se tak změnit ani nemohlo.

Ve 12. minutě se ke střele dostal Defoe, který po přihrávce od Glena Johsnona nadělal Upsonovi a brankáři Greenovi první problémy. Po dvaceti minutách hry přišlo vynucené střídání poté, co se zranil hostující Diarra. Průběh prvního poločasu nebyl pro diváky nikterak lákavý, když už se některý hráč k zakončení dostal, často nemířil podle svých představ. Pravdou zůstával fakt, že nebezpečné šance měli před přestávkou pouze hosté. Jestli se však za nebezpečné vůbec brát dají. Po přímém kopu jen těsně nedosáhl na míč Diop.

A druhý poločas pokračoval podobně. Hned v úvodu dvakrát neuspěl Defoe a Green si vysloužil potlesk svých fanoušků. Konečně se také začali do šancí dostávat Kladiváři. Behrami získal pro svůj tým přímý volný kop. Ten zahrával Bellamy a rozezvučel břevno hostující branky. To jeho spoluhráče nabudilo a ti se drali do útoku, Parker v nadějné pozici jen těsně netrefil. Bohužel pro domácí hrála obrana Portsmouthu nadmíru kompaktně a nepouštěla je do dalších šancí. Naopak na druhé straně se dostal Upsonem tísněný Defoe ke střele, kterou s obítěžmi lapil domácí brankář. V poslední minutě nastavení nedokázal přesný centr Belhadje umístit Kanu, a tak se Green mohl poprvé od 23. února radovat z čistého konta.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tady se body rozdeli, 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele