19. kolo
26.12.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Blackburn Rovers 0:0

Sunderland a Blackburn žádné zajímavé představení nenabídly. V bitvě o velmi cennou výhru toho k vidění moc nebylo, a proto je zcela jistě remíza zasloužená. Větší cenu má určitě pro hosty, kteří se i malými krůčky přibližují k záchraně.

Oba celky v poměrně nedávné době vyměnily trenéra, a tak se očekávalo, komu změna více prospěje. Favoritem byl především díky domácímu prostředí Sunderland, jenž se už v první desetimutovce hnal do dvou šancí, ale pokaždé byl v ofsajdu načapán útočník Djibril Cissé. Až v 16. minutě Černé kočky konečně zahrozily. Na hranici vápna se dostal k míči Francouz Malbranque a bez rozpaků jej napálil na bránu. Mířil však hodně nad.

V první půli bohužel moc vážných momentů k vidění nebylo, a proto určitě nikoho nepřekvapí, že oba kluby odešly do kabin za bezbrankového stavu. Ani jeden brankář moc práce neměl, a tak se v bráně poměrně nudili.

V 54. minutě přišla konečně první skutečná šance Blackburnu. Na svědomí jí měl záložník Pedersen. Jeho střelu z přímého kopu ovšem dokázal lapit gólman Fulop a možnost k jásotu ze vstřelené branky norskému reprezentantovi neposkytnul. O šest minut později musel maďarský gólman v domácích službách opět zasahovat, tentokrát proti Andrewsovi.

Také Sunderland se snažil s výsledkem něco udělat a konkrétně Cissému k úspěšnému zakončení zase tolik nescházelo. Jenže útočník, který byl dnes hned čtyřikrát načapán v ofsajdu, pálil z voleje zhruba z deseti metrů nad. V nadcházejících minutách se přihlížející opět především nudili, jelikož ani jeden celek si nedokázal vytvořit žádnou gólovku. Až v samotném závěru mohl zajistit tři body pro Blackburn Jason Roberts. Na gólmana Fulopa ale nevyzrál ani on a zápas i díky této neproměněné šanci vítěze nenašel.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

remiza 8:8

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele