17. kolo
13.12.2008 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Fulham FC 0:0

Již pošesté v řadě Cottagers nepoznali, jaké je to odcházet ze hřiště s porážkou. Dnes vydolovali bod na hřišti Stoke, kde uhráli bezgólovou remízu.

V zápasech Fulhamu povětšinou moc branek nepadá a první poločas dnešního duelu toho byl jasným důkazem. Londýnští hráči sice měli na svých kopačkách mnohem častěji míč, ale ani tato statistika jim v ofenzivním snažení nijak výrazně nepomohla. Utkání nezačalo pro Stoke nijak skvěle. Už v páté minutě se totiž zranil útočník Mamady Sidibe a musel předčasně být vystřídán. Jeho místo zaujal Cresswell.

Jako první zahrozili hostující fotbalisté a dožadovali se penalty. Po rohovém kopu Higginbotham zahrál očividně rukou, ale rozhodčí se rozhodnul nepískat a upřel tak Fulham jasnou penaltu. V 40. minutě dalo o sobě vědět i Stoke, konkrétně střídající Cresswell, který ale nemířil přesně. Potters se snažili prosadit i v nastaveném čase, ale ani tentokrát úspěšně zakončit nedokázali.

Skóre mohl otevřít v 62. minutě Clint Dempsey, jenže ani on si při zakončení nevedl nijak oslnivě. Po skvělé přihrávce od Johnsona pálil nad a bránu Sorensona tak neohrozil. Fulham byl po změně stran mírně aktivnější, ale zúročit to v podobě vstřelení gólu se mu nepovedlo, což názorně prezentoval například záložník Davies, který se sice dostal na hranici pokutového území ke střele, ovšem scházela mu přesnost.

Stoke zahrozilo až v 71. minutě, jenže ze šance Creswella nic vážného nebylo, jelikož ke skórování měl velmi obtížnou pozici. V závěru se oba celky snažily prosadit a diváci se konečně nenudili, jenže ani na jedné straně z toho branka nebyla. Velmi blízko ale byl ve třetí minutě nastavení Clint Dempsey, jemuž opět scházela přesnost.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

Volil bych neprohru Fullhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně musíme veku vyhrát 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Fulham vyhraje !

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm...ale zase Stoke je doma těžké,musíme spolíhat na Swarzera že nám to zase hezky vychytá

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele