32. kolo
11.04.2009 16:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Portsmouth FC - West Bromwich Albion 2:2

West Brom přijel do Portsmouthu odhodlán po devíti kolech opět vyhrát a pokusit se přiblížit záchraně. Na začátku sezóny by určitě remízu 2:2, kterou dnes uhrál, bral, tentokrát však odjíždí nespokojen. Sestup se zdá být v jeho případě už hotovou věcí.

Domácí hráči byli od začátku zápasu aktivnějšími a málem již šestá minuta jim přinesla úvodní gól. Na pravé straně hřiště se dostal k míči Jermaine Pennant. Skvělým centrem našel v šestnáctce Younese Kaboula, jenž svou přízemní střelou nadělal Carsonovi nemalé problémy. Míč ale v síti neskončil. V 19. minutě pro změnu zahrál rukou v pokutovém území jeden z hostujících obránců, avšak hlavní arbitr Dean to viděl jinak a Pompey se museli spokojit pouze s rohem.

Nadvláda Portsmouthu i přesto nadále pokračovala. V 25. minutě se málem prosadil Kranjčar. Po chytře rozehraném rohovém kopu ale nastřelil pouze tyčku. Krátce na to scházela přesnost také Pennantovi. Svěřenci kouče Harta se ovšem přeci jen dočkali. Younes Kaboul, jenž dnes zaskakoval na místě pravého obránce, si proklestil cestu až do vápna, kde se následně dostal ke střele a svou tvrdou ranou do pravého horního rohu otevřel gólový účet tohoto střetnutí. West Brom byl v první půli poměrně neškodný.

Po změně stran však jasně ukázal, že si přijel pro body a stačily mu pouhé tři minuty na to, aby dokázal vyrovnat. Do černého zamířil přesně záložník Jonathan Greening, který využil dalšího nepochopitelného zaváhání gólmana Davida Jamese. West Brom náhle ožil a nechybělo zase tolik k tomu, aby se dokázal dostat do vedení. Pár minut po vyrovnávacím gólu se totiž dokázal Fortune zbavit bránícího Campbella a probojovat se ke střele. K radosti všech domácích fandů ale nemířil přesně.

I přes tuto nevyužitou příležitost ale hosté přeci jen druhý gól vstřelili. Krásnou ránu na bránu Jamese vyslal Chris Brunt a jeho pokus se ujal. Anglický gólman míč mířící do pravého dolního rohu zastavit nedokázal. Vzápětí ovšem vyrovnal Kranjčar, jenž se prosadil ránou z přímého kopu. Oba celky toužily dostat vedení na svou stranu, jenže nakonec se musely spokojit pouze s bodem.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Alf da Gama

Tak tohle bude podle mě jasná záležitost pro domácí. Hosté nemají morální sílu na vítězství a remíza pro ně moc neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
Lahvac-CZ

J WBA jasně sestoupí, vsadím 1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

jj Pompey prostě prohrát nemůžou to v tomhle zápase prostě nejde Škoda,že nejde kombinovat sázky na jeden zápas jinak bych měl kurz 25.83,protože bych dal,že vyhraje Portsmouth,kterej vstřelý první gól ten dá Peter "pavouk" Crouch a WBA neodpový žádnym gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

a tiket je v .........

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele