10. kolo
29.10.2008 21:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Manchester United - West Ham United 2:0

West Ham o víkendu prohrál 0:2 s Arsenalem, stejným poměrem nyní podlehl i Manchesteru United. Hvězdou zápasu byl autor obou branek Cristiano Ronaldo.

Ústřední postavou úvodních minut byl hostující obránce Matthew Upson, který svému brankáři pomohl neutralizováním pokusů Berbatova, Ronalda a Naniho. Ve čtrnácté minutě už ovšem nepomohl ani Upson, Nani povedeným centrem našel Ronalda a ten z osmi metrů rozvlnil síť - 1:0.

Manažer Sir Alex Ferguson nechal sedět na lavičce Rooneyho a do základní sestavy nasadil Teveze, který se mu mohl odvděčit po centru Evry, Green ale svůj tým podržel. Hodně aktivní byl Nani, ani on ale míč do sítě nedostal a o mnoho lépe se nevedlo ani Andersonovi. Domácí byli jasně lepší a bylo jenom otázkou času, než přidají druhou branku. Povedlo se jim to ve 30. minutě, kdy se po akci Andersona s Berbatovem podruhé v zápase prosadil Ronaldo.

Ani ve zbytku první půle se obraz hry nezměnil, hrálo se na polovině West Hamu, který těsně před odchodem do kabin postihla jedna ztráta. Na zem bez cizího zavinění padl Valon Behrami, který si zřejmě vážně poranil koleno a hřiště musel opustit na nosítkách.

Na začátku druhé půle zkoušel štěstí Tevez, na druhé straně se pak Kuszczaka neúspěšně pokusil nachytat na švestkách z 45 metrů Bellamy. Dvacet minut před koncem se na hřiště dostal Rooney a okamžitě začal zaměstnávat Greena, který zneškodnil dva pokusy domácího útočníka. Kuszczaka prověřil Boa Morte, skóre se ale nakonec až do závěrečného hvizdu již nezměnilo

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

west ham předvedl dobrý výkon proti arsenalu a na old traford urve minimálně remizu tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:1 roztřílej west ham

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto zapase je kurs na ManU velice smesny, rozhodne bych to nedaval, tip1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Směšný mi připadáš pouze Ty se svým tipem!

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chce ManUtd držet krok se špicí měla by tenhle zápas zvládnout. Tři body zůstanou na Old Trafford!

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

United zvládnou dohrávku s Fulhamem a už se posunou na 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo kdy se to hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

titul !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele