12. kolo
09.11.2008 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Fulham FC - Newcastle United 2:1

Diváci na Craven Cottage viděli velice zajímavý zápas, ve kterém nakonec vítězství 2:1 slavili domácí hlavně díky důrazu a agresivitě.

U domácích byli hodně vidět záložníci Gera s Bullardem, kteří všechny akce dirigovali. Hosté si přijeli do Londýna alespoň pro bod, kouč Kinnear prohlašoval, že jeho mužstvo opět nabralo dostatečnou dávku sebevědomí.

První vážnější šanci zápasu měl Murphy, jehož střelu tečoval Jose Enrique na roh. Poté vyzkoušel své štěstí z dálky Martins, ale ani jeho střela a ani následné pokusy Gery a Daviese brankou neskončily.

V 18. minutě zachránil hosty znovu Enrique, který se na poslední chvíli vrhl do pokusu Gery a zabránil tak jasné brance. O pár minut později sebral Gutierrezovi míč Davies, našel přesným pasem Johnsona, ale anglický útočník akci úspěšně nedokončil.

Ve 23. minutě se už domácí dočkali. Bullard nacentroval do pokutového území, kde se nedohodli Cacapa s Coloccinim a jejich zaváhání využil Andrew Johnson, který poslal Fulham do vedení. Ani po vstřelené brance domácí nepřestali a dále se tlačili dopředu.

Newcastle měl sice míč více na svých kopačkách, ale nic to neznamenalo, jelikož hostům v jejich útočných akcích chyběl nápad. Úroveň zápasu poznamenal i prudký déšť, který trápil fotbalisty obou mužstev po celý zápas.

Po poločase se hosté snažili více tlačit na pilu a donutit svého soupeře k chybám. V 57. minutě přišlo vyrovnání. Duffův centr zblokoval Johnson, ale John Paintsil se nechal přeskočit Ameobim, který pohotově vyrovnal.

Poté se ukázal i Joey Barton, který svou střelou pořádně provětral Marka Schwarzera. Zápas rozhodla 66. minuta, kdy se z penalty trefil Danny Murphy a zajistil tak domácím velmi důležité tři body.

Autor: Michael Künzel / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Podme Straky,treba potvrdit formu,okrem toho fulham je marny...

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham hraje hrozně ale ted se musí zvítězit COYW.Tip:2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele