38. kolo
24.05.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Blackburn se s WBA rozešel bez branek

Víceméně zbytečný duel Blackburnu s West Bromwichem příjemně překvapil. Především jasně sestupující Albion se vehementně snažil o důstojnou rozlučku s Premier League, jenže doplatil na střeleckou impotenci.

Na tomto utkání nebylo kupodivu příliš znát, že se již o nic nehrálo, i když nám první čtvrthodinka nabídla pouze Sambovu střelu nad bránu. Hned záhy se totiž rozehrál celkem slušně znějící koncert šancí, potažmo polovičních gólových příležitostí na obou stranách. Nejprve Borja Valero vyzval Robinsona k heroickému skoku po své levé ruce, posléze na opačném konci hřiště nastřelil Samba tyčku. Hned ve 20. minutě ještě Pedersen vyděsil Kielyho se svým šikovně zahraným přímým kopem. Pak se akce poněkud utlumila, přesto ještě do přestávky alespoň jednou zahrozilo WBA, Brunt však minul.

Také druhý poločas se nesl v podobném duchu. Začal zvolna, aby posléze přešel v zajímavou podívanou. Slušně odehraný úvod závěrečné části nesl ovoce pro West Bromwich v 64. minutě, kdy Fortuné zblízka trestuhodně hlavičkoval vedle. Za tři minuty to byl pro změnu Brunt, jehož pumelice se nevtěsnala mezi tři tyče soupeřovy branky. Kompletní druhá půle se odvíjela takřka výhradně pod taktovkou Albionu, Blackburn k atraktivitě zápasu přispíval jen velmi nepatrným dílkem. Také v 69. minutě to byl totiž hostující hráč, konkrétně Menseguez, kdo přispěchal s nepřesným pokusem. Do závěrečného hvizdu pak West Bromwich zahrozil už jen jednou, třebaže hrál od 71. minuty a vyloučení Robertse v početní převaze. Stalo se tak dvanáct minut před koncem, kdy svým centrem Brunt našel na zadní tyči zcela osamoceného Greening, jenž ovšem zacílil mimo.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

tu uz o nic nejde tak remiza

Reagovat
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Reid i Steven Reid jsou už nějaký ten pátek mimo hru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele