6. kolo
15.09.2007 16:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Fulham FC 1:1

Utkání Wiganu s Fulhamem začalo velice nešťastně pro domácího Heskeyho, který už v 9. minutě musel opustit hrací plochu. Nahradil ho Bent a tomu okamžitě do šance namazal Bocanegra, zakončení Benta bylo ovšem zblokováno. Pak však přišel šok. Jakoby to brzké střídání Heskeyho rozhodilo hráče Wiganu natolik, že o dvě minutky později inkasovali. Kamara si narazil s Davisem a pak předložil vynikající přihrávku svému kolegovi v útoku, který se nemýlil – 0:1. V 25. minutě to mohlo být 0:2, to by ovšem musel Bocanegra po rohu Daviese hlavičkovat přesněji. Ve 34. minutě se poprvé vlnila také síť hostí. Gól padl ze závaru po rohu Cotterilla, ale nebyl uznán kvůli blokování brankáře Niemiho Sibierskim. Po 45 minutách tedy Fulham vedl těsně 1:0.

Ve 49. minutě už ale mohlo být vedení Fulhamu poněkud jasnější. To by ovšem nesměl za Wigan chytat Chris Kirkland, který vytěsnil pěkný pokus Daviese a navíc si poradil i s dorážkou Hughese. V 58. minutě měl Fulham další obrovskou šanci na zvýšení vedení, to kdyby se Davies dostal k dorážce Dempseyho střely. A do třetice všeho špatného: Dempsey byl nalezen centrem Smertina na zadní tyči úplně osamocen, ale pálil mimo. A jak to bývá, celé to váhání v zakončení se Fulhamu vymstilo. Nemotorný zákrok Bouazzy na Melchiota v pokutovém území byl posouzen (asi správně) jako penalty hodný. Míč na puntík si postavil Koumas a velšská hvězda ve službách Wiganu poslala Niemiho na druhou stranu – 1:1. V poslední minutě ještě zahrozil Wigan, který málem udělal zázračný obrat. Boyce našel zcela nehlídaného Scharnera, který pohotovým však zakončením výtečného Niemiho nepřekvapil. Tento duel tedy skončil celkem nespravedlivým výsledkem 1:1. Ale nutno říci, že nakonec může být Fulham rád alespoň za ten bod!

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Devil

Wigan i Fulham moc nemusim oboum bych pral sestup!

Reagovat
HOST*Nethost

Fulham hraje v této sezóně jeden z nejlepších fotbalů v Premier league,z trochou štěstí jsme mohli být na pohárových příčkách,když jsme hodně zápasů ztratily až na koncích zápasů.Tak nehleď jenom na jména a dívej se taky na výkony.

Reagovat
HOST*Devil

To mas mozna pravdu , ale proste tyhle dva kluby me v Premier League nesedi! Radej bych tam misto nich videl jine kluby z nizsi souteze!Jinak nemam proti Wiganu ani Fulhamu nic.A v dnesnim fotbale se hodne zapasu rozhoduje az ke konci to neni nic noveho ! Fotbal se hraje az do posledniho hvizdu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele