17. kolo
15.12.2007 16:00 CET
5 : 3
(3:1)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Blackburn Rovers 5:3

To co zažili diváci ve Wiganu se jen tak nevidí. Domácí fotbalisté vedli už 3:0, ovšem Blackburn dokázal zásluhou Roque Santa Cruze, který vstřelil hattrick, vyrovnat, ovšem vítězství pro svůj tým nakonec zajistil kanonýr Marcus Bent.

Wigan vstoupil do zápasu na výbornou a už po dvanácti odehraných minutách vedl 2:0. Jako první se trefil záložník Denny Laandzat, který se prosadil po akci Marcuse Benta a právě anglický útočník měl na svědomí druhý gól. Střelou z hranice pokutového území propálil vše co mu stálo v cestě, včetně gólmana Friedela. Jenže ani toto nebyl konec. V 37. minutě přišla další branka. Na přímý kop Taylora si vyskočil nejvýše Paul Scharner a přesnou hlavičkou zvýšil vedení svého týmu. Naději pro Blackburn vybojoval v nastaveném čase první půle kanonýr Santa Cruz. Toho ke skórování vybídl dobře načasovanou přihrávkou Titus Bramble a paraguayský útočník nedal střelou k tyči Fiedelovi šanci.

Santa Cruzovi stačilo pouhých pět minut na to, aby rozvlnil sít podruhé. Emertonovu přihrávku z pravé strany nešťastně tečoval domácí Boyce, jenž změnil směr míče přímo na Kirklada, který ho sice stačil ještě vyrazit, ale na dorážku Santa Cruze už byl krátký. 26letý reprezentant dokázal vyrovnat v 61. minutě. Jenže vedení hostům moc dlouho nevydrželo, konkrétně pět minut. Po přihrávce od Antonina Valencii se prosadil Marcus Bent. Anglický útočník dokonal svůj hattrick v průběhu závěrečné desetiminutovky. V zápase se už nic zajímavého nestalo, a proto Wigan slavil divokou výhru 5:3.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Favorizuji hostující Rovers. Tip 0:1.

Reagovat
cerwi

tak to sis trošku nedal:-D ale je pravda že tohle čekal asi málokdo:-D

Reagovat
smazaný uživatel

To jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou přestřelku bych docela rád viděl přímo na stadiónu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele