10. kolo
21.10.2007 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

West Ham United - Sunderland AFC 3:1

West Ham po třech prohrách v řadě zabral, a proti Sunderlandu si připsal tři důležité body, ovšem neměl to vůbec jednoduché. O výhře Kladivářů rozhodl až v závěrečných minutách vlastní gól Gordona. Navíc v nastavení přidal další branku kanonýr Bellamy.

Hned z první vážnější příležitosti viděli diváci gól. Cole nedal po rohovém kopu svou hlavičkou gólmanovi Sunderlandu sebemenší šanci jeho pokus chytit. Nechybělo moc a zanedlouho málem vyrovnal Jones. Ten vyslal na Greena dalekonosnou střelu, ovšem brankář WHU, i když s problémy, ale jeho dělovku chytil. Výborným zákrokem se předvedl pár minut před přestávkou hostující Gordon, který vychytal aktivního Colea.

Úvod druhé půle moc nepotěšil domácí příznivce, jelikož v 51. minutě přišlo vyrovnání. Po rohu Leadbittera se v pokutovém území nejlépe zorientoval Kenwyne Jones, který z úrovně penalty zakončil hlavou. Ovšem opět do vedení mohl poslat West Ham za chvíli Craig Bellamy, ale jeho střelu Gordon dokázal zlikvidovat. Sunderland vstřelený gól nabudil k zvýšené aktivitě a Robert Green v bráně domácího týmu se několikrát pořádně zapotil. Jenže ani jednu ze svých příležitostí nedokázal využít, a proto přišel trest. V 78. minutě vystřelil Solano z hranice vápna a brankář Gordon si odražený míč od tyčky srazil do vlastní brány. Vedení pojistil v 91. minutě po pěkné akci Luise Boa Morteho velšský reprezentační útočník Craig Bellamy.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Devil

Oba kluby jsou super ale tip 3:1 pro Kladivare !

Reagovat
smazaný uživatel

west ham vyhra,tesne ale vyhra

Reagovat
HOST*

WHU doma nic moc, ale Sunderland venku už inkasovali 11 branek. Upton Park uvidí vítězství kladivářů 3:1.

Reagovat
HOST*s.a.f.c

Sunderland forewer...odwezou si minimalne bod...i kdyz venku se moc nedari ..ale verim v dobrý výsledek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele