19. kolo
26.12.2007 14:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

West Ham United - Reading 1:1

Reading přijel do Londýna s jasným cílem. Svěřenci kouče Coppella chtěli navázat na úspěšné výsledky z posledních kol, což se jim povedlo. Vítězství sice neslaví, ovšem z Upton Parku si odvážení bod za remízu 1:1.

V tomto zápase sice padly pouze dvě branky, avšak bylo nač se dívat, jelikož oba týmy toužily po zisku tří bodů. Start do utkání se lépe vydařil domácím. Nejprve Mullins vyzkoušel pozornost Hahnemanna pozemní střelou a zanedlouho Solanův přímý kop proletěl jen těsně vedle hostující brány. Reading však odpověděl. Jenže podobně jako Mullins si vedl také útočník Doyle, a proto se diváci gólu dočkali až pár minut před přestávkou. Před tím však stihl upoutat na sebe pozornost Gunnarsson, který obdržel po souboji s Mullinsem červenou kartu. Aktivní Solano se prosadil ve 42. minutě, kdy svou tvrdou ránou propálil vše, co mu stálo v cestě.

Kvůli vyloučení Gunnarssona vstoupili hráči Readingu do druhého poločasu s rozestavením 4-3-2, ovšem i v početní nevýhodě vytoužený gól vstřelit dokázali. Konkrétně v probíhající 60. minutě, kdy gólman Green nestačil na střelu z kopačky útočníka Kitsona. Bohužel po vstřeleném gólu se Royals stáhli více do defenzívy, a proto v šancích bylo vidět především Kladiváře. Tu největší měl po přihrávce od zkušeného Ljunberga anglický záložník Scott Parker, jenže jeho dalekonosnou střelu vyrazil mimo bránu reflexivním zákrokem Hahnemann.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

shittkov.myminicity.com/tra

klikni nic ti to neudělá

Reagovat
Devil

West Ham doma vyhraje !Tip.-2:0

Reagovat
smazaný uživatel

W.H.U. přeji výhru, tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele