22. kolo
12.01.2008 16:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

West Ham United - Fulham FC 2:1

Londýnské derby začalo poněkud překvapivě. Po pár minutách se gólově dokázal prosadit hostující Fulham, avšak Hammers nejprve zásluhou kanonýra Ashtona a ve druhé půli Antona Ferdinanda stav utkání otočili.

Už od úvodních minut bylo nač se dívat. Kromě řady gólových šancí padly v úvodní půli také dva góly. Ten první měli na svědomí už v 8. minutě hosté. Po faulu rozehrával z leva přímý kop Simon Davies, který nádhernou střelou ke vzdálenější tyči nedal brankáři Greenovi šanci. West Ham ovšem po zhruba dvaceti minutách odpověděl. Na 1:1 srovnal po centru Ljungberga hlavou kanonýr Ashton, jenž ukázkově trefil pravý roh brány.

Kladiváři se snažili co nejrychleji vstřelit i druhý gól a byli tomu několikrát velmi blízko. Fulham většinou zachraňoval výborný gólman Niemi, který nejprve vychytal skvělou ránu Ashtona a následně i pokus Colea. Naopak nechybělo moc a Cottagers mohli z ničeho nic přidat dokonce další gól. Po závaru před bránou musel zasahovat až brankář Green.

Do druhé půle vstoupili velkou příležitostí hosté. Dempseyho pozemní střela z větší vzdálenosti letěla jen těsně vedle levé tyčky West Hamu. Domácí fotbalisté postupem času dostávali Fulham pod tlak, který vyvrcholil v 69. minutě. Po Nobelově centru se prosadil střelou Anton Ferdinand. Kladiváři však ze svého tlaku neslevili ani po vstřelené brance a naopak málem své vedení ještě zvýšili. Ashtonova hlavička ani střela Nobela gólem neskončily.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (7)

Přidat komentář
Devil

West ham doma neprohraje . Tip.-3:0

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham nezavaha a tento souboj vyhraje bez problemu. tip: 2:0... go go Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham vyhraje s prehledem .tip:3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Malé londýnské derby lépe vyzní pro domácí Kladiváře ! Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham na domácím hřišti zatím nikterak neoslňuje, ale Fulham není letos venku příliš úspěšný o čemž hovoří skóre 6:19 a pouhé 4 získané body. Proto lze očekávat spíše těsné vítězství West Hamu.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je kapitan fulhamu ?

Reagovat
smazaný uživatel

W.H.U. umí !!! A Anton Ferdinand vystupuje ze stínu slavnějšího bratra. Nejdříve rozložil ManUtd. vyrovnáním a nyní rozhodl důležité derby s Fulhamem. Bravo !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele