8. kolo
29.09.2007 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

West Ham United - Arsenal FC 0:1

O těsném vítězství kanonýrů rozhodla branka Robina van Persieho z 13. minuty. Holandský útočník se trefil v úvodu zápasu, když hlavou usměrnil přesný centr Alexandra Hleba. Svěřenci Arseného Wengera v prvním poločase domácímu West Hamu nepovolili takřka nic a kontrolovali hru.

V druhém dějství byl West Ham nebezpečnější, ale dobře organizovaný Arsenal měl i nadále kontrolu nad zápasem, díky své aktivitě a neustálému napadání nedovolil svěřencům kouče Alana Curbishleyho vytvořit si souvislejší tlak. Za hosty mohl zvýšit Van Persie, který svou slabší pravačkou nastřelil tyč, Holanďan byl krátce na to u další gólové akce, skvěle vybídl Adebayora, útočník Toga však na rozdíl od zápasu s Derby Country nebyl ve střelecké pohodě a jeho pokus o obstřelení vyškrábl skvělý brankář Green, který ve zmiňovaných momentech držel domácí nad vodou. Na druhé straně několikrát pozlobil obranu Arsenalu Dean Ashton, zatím nejlepší střelec West Hamu. Při své největší šanci na vyrovnání však neměl potřebné štěstí, v 83. minutě mu jeho hlavičku po rohu Ljungberga vykopl takřka z brankové čáry hrdina zápasu Van Persie. Arsenal si tak připsal další tři body a v dosavadním průběhu Premier League ještě neprohrál. Pikantní, avšak nakonec hořkou příchuť mělo utkání pro záložníka kladivářů Freddieho Ljunberga, který v Arsenalu prožil nejsvětlejší část své fotbalové kariéry, ale nakonec se s klubem neloučil zrovna v dobrém.

Autor: David Kubáň

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

0:2

Reagovat
HOST*Devil

Arsenal by mohl stratit nejaky body ! 1:1 a bylo by to dobry ! 1:0 a bylo by to super ! Ale vzhledem k forme s jakou momentalne maji tak asi jasna 2 .

Reagovat
Pharrell

1:3(Zamora-Adebayor,Fabregas,Van Persie)

Reagovat
HOST*bary72

Sice Arsenal jede, ale v londýnském derby v Upton Parku ztratí bod. W.H.U. už nejsou takový otloukánkové jako v minulý sezóně a můj tip je po velké bitvě 1:1.

Reagovat
HOST*Gunner

Otloukankove nas v minule sezone body sebrali ale ted uz ne

Reagovat
HOST*

HOST*Roman, 29.09. 10:00

nasel by se nekdo kdo by jel na zapas Slavia-Arsenal. ale na sektor hosti.jsem velkym fanouskem arsenalu.je mi 17let jsem z kromerizska.moje telefoni cislo je 728 884 059

[reagovat]

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo proč byl tak brzo střídanej Hleb?díky

Reagovat
smazaný uživatel

zraneni kolena po zakroku nejaky zmrda z WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš zmrd

Reagovat
HOST*

Zranen

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele