22. kolo
13.01.2008 14:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Sunderland AFC - Portsmouth FC 2:0

Navzdory všem očekáváním se na domácí půdě podařilo papírově slabšímu Sunderlandu porazit hosty z Portsmouthu, když svůj tým spasil dvěma góly záložník Richardson. Sunderland tak možná konečně vykročil pravou nohou v cestě za záchranou.

Od prvních minut zápasu bylo zřejmé, kdo více touží po vítězství – domácí si dokázali v prvních deseti minutách vytvořit tři slibné šance, ale chyběla jim přesnost v zakončení. Hosté kontrovali obrovskou šancí, kterou v deváté minutě nedokázal využít Mwaruwari. Poté zápas trochu ztratil svůj náboj. Situace se změnila ve 33. minutě, kdy se po krásné akci poprvé gólově prosadil Kieran Richardson. Stejný hráč přidal druhý gól minutu před koncem první půle, kdy nedal gólmanovi domácího celku šanci a po brejku bezchybně zakončil. První poločas tak skončil 2:0 a kouč domácích Roy Keane mohl být s výkonem svých svěřenců nadmíru spokojen.

Do druhé půle nastoupili hosté s jasným cílem vstřelit rychlou branku a následně se pokusit o zvrat v zápase. Tento plán se Portsmouthu evidentně nedařil a když chvíli po začátku druhé půle Richardson nastřelil tyč, mohli být hosté rádi za stávající stav. Přes bezzubou snahu hostí zápas skončil výhrou Sunderlandu.

Autor: Tomáš Starý / soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Devil

Byl bych rad kdyby Sunderland ziskal nejaky body , ale i pres to ze hraje doma tak myslim ze Portsmouth Stadium Of Light vyloupi ! Tip: 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland nesmi sestoupit ,tip:1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí Black cats budou mít co dělat, Portsmouth vede venkovní bilanci a má jednoznačně lepší a hl. produktivnější ofenzívu. To zřejmě rouhodne. Tip 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnaný zápas s patrně vyrovnaným výsledkem 1:2.

Reagovat
Devil

Super uz 2:0

Reagovat
Devil

Hotové! Doufam ze Sunderland neopusti PL .

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nečekal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsem prohádal. Sunderland mě překvapil a Portsmouth zase zklamal. Takhle nehraje mužstvo s nejlepší bilancí z venkovních utkání. A tímhle nečekaným výsledkem se Black Cats dobře drží v sestupových bojích. Stačí pohled na tabulku, jak je to vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný fotbal,tři body doma,chtělo by to dovézt od Kohoutů minimálně bod,chce to zabrat stejně jako včera.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele