19. kolo
26.12.2007 16:00 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

Sunderland AFC - Manchester United 0:4

Manchester United tentokráte svému bývalému hráči Royi Keanovi, nyní kouči Sunderlandu, moc velkou radost neudělal. Red Devils nejenom, že si ze Stadium of Light odvážejí tři body, svému soupeři navíc uštědřili debakl 0:4 a minimálně do večera se tak dostali do čela tabulky před Arsenal.

Hosté se předvedli v tom nejlepším světle a vědět o sobě dal především útočník Louis Saha, jenž se gólově prosadil hned dvakrát a měl několik dalších příležitostí. Ovšem první gól vstřelil jeho útočný kolega Wayne Rooney. Black Cats nevyšla ofsajdová past a do stoprocentní šance se tak dostal právě anglický reprezentant, který se v takových příležitostech nemýlí. Pro Rooneyho to byl už pátý letošní gól a po zápase jej chválil také trenér Ferguson.

Gólovou pojistku přidal ve 30. minutě Louis Saha, jehož ke skórování vyzval parádním centrem Rooney a francouzský útočník zvýšil vedení svého týmu pěkně mířenou střelou. Cristiano Ronaldo se také prosadil, na svůj gól ale musel počkat dalších patnáct minut. Síť za brankářem Gordonem rozvlnil úžasnou střelou z přímého kopu z dobrých dvaadvaceti metrů. Talentovaný Portugalec si tak upevnil první místo v tabulce střelců, které nyní okupuje už s dvanácti přesnými zásahy.

Manchester pokračoval aktivně i po přestávce. Nepříjemná událost přišla pro Manchester v 57. minutě. Po souboji s jedním z domácích hráčů si poranil kotník Cristiano Ronaldo a musel být vystřídán Park Ji-Sungem, pro kterého to byl první zápas po dlouhodobém zranění.

Nejvíce příležitostí měl kanonýr Rooney, při své největší ovšem mířil nad. O moc lépe si nevedl při střele z úhlu ani záložník Nani. Nicméně svěřenci kouče Fergusona se čtvrtého gólu přeci jen dočkali. Po faulu Dannyho Collinse na Naniho odpískal rozhodčí Rennie pokutový kop, který proměnil Saha.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (10)

Přidat komentář
Devil

Doufam ze Man. Utd. vyhraje a bude to lepsi jak minule s Evertonem ! tip.-0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí budou mít s ManUtd. co dělat, tip 1:3.

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

trochu pozde néé

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali jsme na prdel,ale portugalská fiflena nedohrála

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si řikal proč nekopal penaltu...a on už tam nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi tim ze ho sir alex ferguson setri na tezsi zapasy nez na nakej sunderland ..chabej vykon!!...MAN UTD nejlepsi proste!!!

Reagovat
Devil

Joooooooooooo uz jsme prvniiiiiiiii !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po presvedcivem a sympatickem vykonu vezeme domu 3.body. Doma se moc neohrejem...v So na West H.jedem a opet 3body privezem...

Hl.at jsi Chr.Ron.v poho...

Tip:1-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela krutý výsledek pro domácí. Uvidíme, jak dlouho se na prvním fleku ManUtd. udrží, osobně si myslím, že to tak Arsenal dlouho nenechá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele