20. kolo
29.12.2007 16:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Sunderland AFC - Bolton Wanderers 3:1

Sunderland porazil na Stadium Of Light v důležitém souboji Bolton v poměru 3:1. Před tímto duelem předposlední tým trenéra Roye Keana se díky třem získaným bodům posunul mimo sestupové pozice na sedmnáctou příčku. Naopak Wanderers počtvrté v řadě prohráli na hřišti soupeře a v tabulce se propadli na šestnáctou pozici. Oba soupeři mají po dnešním zápase na kontě sedmnáct bodů, Bolton je na tom v tabulce lépe díky lepšímu skóre.

Black Cats vstoupili do utkání na výbornou. Už ve třinácté minutě si Richardson naběhl na levé straně na Jonesův pas a přesnou střelou nedal šanci hostujícímu brankáři Jaaskelainenovi. Ve 32. minutě to bylo už 2:0, Richardson, který se vrátil do sestavy Sunderlandu po více než čtyřech měsících strávených na marodce, oplatil gólovou přihrávku Jonesovi, jenž hlavičkou doklepl míč za záda Jaaskelainena. Až do 41. minuty se hosté v čele s kanonýrem Anelkou nedokázali přes pevnou domácí obranu prosadit, čtyři minuty před koncem poločasu však Davies našel v pokutovém území Dioufa, jenž se štěstím překonal brankáře Gordona.

Na začátku druhé půle musel zasáhnout Jaaskelainen proti pokusu agilního Richardsona, jenž se dostal ke střele po akci Colea. A neprosadil se ani na druhé straně Diouf, kterému zmařil šanci Leadbitter. Další příležitosti hostů si vypracoval Davies, ale brankář Gordon si s jeho střelou poradil. Wanderers se neustále pokoušeli o vyrovnání, Anelkova střela však skončila těsně mimo domácí branku a domácí hráči poté hostující fotbalisty k ničemu nepustili. Navíc v samém závěru pečetil výhru Sunderlandu střídající Murphy.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tazky zapas,remiza?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to na dělbu bodů, tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že ten Bolton porazíme,tři body mají skoro cenu zlata

Reagovat
Devil

Preju Sunderlandu , ale tip,.1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kierean první gól u Black Cats, navíc chytal Cragie!!! Super, jen tak dál, jsme o bod nad Wiganem.

Reagovat
smazaný uživatel

díky kluci,tři body jsou doma a navíc M.U. asi dochází střelný prach

Reagovat
smazaný uživatel

Black Cats překvapili a celkem suveréně smetli tápající Bolton.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele