21. kolo
01.01.2008 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Reading - Portsmouth FC 0:2

Zápas se sice poslednímu vzájemnému střetnutí těchto dvou týmů skoro vůbec nepodobal, avšak něco společného přeci jen měl. Vyhrál jej Portsmouth, tentokrát ale pouze 2:0.

Reading ještě nikdy v prvoligové historii Portsmouth porazit nedokázal a hodně daleko tomu byl i dnes. Po nezapomenutelné přestřelce těchto dvou týmů ze září minulého roku, která skončila 7:4, diváci i dnes určitě tajně doufali v její opakování.

Plány domácích fotbalistů narušil hned v úvodu Ibrahim Sonko. Ten si horší vstup do nového roku snad nemohl ani přát. Po faulu na Benjaniho byl totiž vyloučen, Portsmouthu navíc nabídl výhodu v podobě penalty. K její exekuci se postavil Niko Kranjčar, ovšem nabízenou možností pohrdl.

Přesto za pár okamžiků Pompeys už slavili. Kapitán Sol Campbell využil chyby gólmana Hahnemanna a otevřel skóre. Hosté mohli ještě v prvním poločase své vedení pojistit druhým gólem. Ve 41. minutě přihrával volnému Benjanimu hlavou Diop, ovšem hostující kanonýr mířil jen do tyče.

The Royals po přestávce hráli jako vyměnění, z dalšího gólu v utkání se však radovali hosté. Během 66. minuty se do míče opřel záložník John Utaka a propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí fotbalisté už nedokázali na vývoj nijak zareagovat, a proto Nový rok začal lépe Portsmouth.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reading předvedl s Tottenhamem parádní fotbalové divadlo s pro něj neštastným koncem takže teď očekávám spíše soustředění na defenzivu a výhru Readingu 1:0.

Reagovat
Devil

Portsmouth prohral v minulem kole doma s Boro , a jestli chce pomyslet na poharovou Evropu tak by podobne zapasy stracet nemel . Tip.-1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Portsmouth sice venku umí, ale klesající forma zařídí remízu 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnané utkání, tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

tak výsledek vzhledem k formě-neformě Portsmouthu celkem překvapivý, uvidíme, co zahraje Aston Villa, zda P. shodí zase na osmou příčku

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhy gol byl trosku jinak jde videt ze jste ho nevidel:)utaka presprintoval Shoreyho udelal klicku golmanovy a zakoncil:) ale aji tak se to da napsat:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bych nečekal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele